J19: Sommerferie på tabelltopp!

Tabelltopp!

Tabelltopp!

Siste seriekamp i J19-serien ble spilt tirsdag kveld da Skedsmo kom på besøk på Kringsjå. Lyn på 2. plass på tabellen før kampen. Tre poeng og åtte i målforskjell skilte oss fra å kunne ta sommerferie med tabell-ledelse, så da var motivasjonen satt. :)

Lyn er det førende laget i første omgang uten å overbevise helt. Zoé gir oss ledelsen allerede etter fire minutter men Skedsmo utligner et kvarter senere. Så får Lyn opp farten og det blir to kjappe mål ved Hedda - det siste etter at hun på usøkt vis tar ned et innlegg fra Sofie og banker ballen i mål. Dermed blir pauseresultatet 3-1.

I pausen bytter Lyn inn hele benken, og annen omgang blir en helt annen forestilling. Vi får opp intensiteten og farten på ballen og sjansene kommer på løpende bånd. Maria scorer hattrick, blant annet med en hæl-flikk, Una scorer to og Zoé setter en til.

Skedsmo har ikke mange sjanser, men de har sine muligheter til å redusere i annen omgang uten at de klarer å få ballen i mål.

Siste målet blir scoret med 89 minutter på klokka og vi har fått akkurat det vi trengte for å ta sommerferie på tabelltopp. Det er selvfølgelig mange kamper igjen til høsten, men det føles godt at vi gir alt og får resultater av det arbeidet vi legger ned.

Noen i troppen har fremdeles noen 2. div kamper å spille før det blir helt ferie, men så blir det noen uker fri før vi samles til Gothia Cup og Norway Cup. Neste kamp i J19-serien blir 10. august kl 20:15 hjemme mot Bærums Verk Hauger. 

Takk til Skedsmo og kveldens gode dommer, og takk til alle som kom for å se!


Status så langt i J19-serien er syv seiere, en uavgjort (mot Oppsal) og ett tap (mot Kolbotn). Totalt 22 poeng, samme som Stabæk, men med ett mål bedre i målforskjell. Vi gjør det litt bedre på hjemmebane enn på bortebane, noe som samstemmer med gjennomsnittet for serien.

Vi har hatt hele 30 spillere innom en eller flere av de ni kampene vi har spilt i J19-serien så langt. De fleste fra junior-troppen men også mange fra J16-troppen har fått prøve seg på høyere nivå. Vår toppscorer så langt er Maria Mehl som har scoret seks mål på syv kamper.
 

Maria Mehl er vår toppscorer i J19-serien så langt. Her fra en tidligere kamp. Foto: Gunhild Lien.

Maria Mehl er vår toppscorer i J19-serien så langt. Her fra en tidligere kamp. Foto: Gunhild Lien.