G03.1: Videre til kvartfinale i Adidas cup.

Fra Gothia 2016.

Fra Gothia 2016.

Idag spilte G03.1 mot Ellingsrud i Adidas cup 8 delsfinale.
Vi stilte med 18 stk, etter noen uker der vi har hatt mange skader og småskader, så var det virkelig spennende å se om alle var klare for siste kamp før ferien. Alle var så si skadefri utenom keeperen vår som fikk en real trøkk i hodet etter sist seriekamp. Og med en annen keeper på obligatorisk skoleavslutning så var Morønning klar for å stå. (De fleste kjenner han igjen fra ifjor) 

Vi visste på forhånd at Ellingsrud ikke er ett svakt lag og de har noen enkeltspillere som var ekstremt gode og har planlagt litt hvordan vi skulle spille for å hindre de enkeltspillerne til å score/lage trøbbel for oss.

Vi åpner kampen veldig bra, har gode kombinasjoner og lager mye trøbbel foran Ellingsruds 16meter. Vi får 4 cornere på en periode på 5 min ca. der vi får slått inn gode cornere og får 2 sjanser som burde resultere i mål, men dessverre hadde vi ikke marginene på vår side da.

Etterhvert så dominerer vi fortsatt banespillet og sitter med mye ballinnhav, men etter litt klabb og babb så får Ellingsrud en corner og scorer mot spillets gang. 

Vi fortsetter å sette trykket mot Ellingsrud og like før pause så blir Selasie felt innenfor 16 meteren og vi får korrekt straffe der Stiff setter den bestemt i mål.
1-1 og like etterpå blir det pause.

Pausepraten er enkelt og presis, vi måtte fortsette å holde nivået oppe og spille hverandre gode og ikke minst ha tempo på kula.

2 omgangen; Starter bra, vi får mer tempo på ballen enn i 1 omg. Michael kommer seg fri og setter 2-1 og like etterpå setter Fredrik 3-2. 
Etterhvert så jevner det seg ut, Ellingsrud blir slitne og spillerne våre faller litt ned på tempo og nivå og plutselig får ene Ellingsrudspilleren ballen i bakrom på vårt forsvar og reduserer til 3-2. 
Etter den scoringen så får Lyn guttene litt mer tempo og kombinerer fint og Michael setter 4-2 for dagen, før Ellingsrud får tent litt håp i kampen like før slutt med 4-3 scoring. 

Alt i alt: God gjennomføring av kampen.
Vi styrer begge omgangene som vi ønsker, vi får spilt fin fotball. Da mener jeg at vi får til fine/gode kombinasjoner innad i laget og kommer til flere store sjanser. Kriger for hverandre og pusher hverandre. 
Det som måtte forbedres til neste kamp tok vi i garderoben etter kampslutt. 

Nå er det en obligatorisk økt igjen og kun frivillige økter igjen før oppkjøringen til Gothia cup starter. 
Blir spennende å se hvem Lyn guttene møter i kvartfinalen i Adidas cup i August. 

Vi takker Ellingsrud for kampen og dagens dommer som gjorde en utmerket jobb.