Fysisk/agility trening - etterfulgt med sosialkveld 13.06.


Lyn er veldig heldige med å ha en egen fysisk trener som har en topp utdannelse fra Argentina. Han har fysisk trening med 2003.1 guttene blant annet av flere Lyn lag, og har guttene. Ca 30-50min. (Kommer an på hva som er fokuset). German kjører styrke/fysisk økt med guttene hver tirsdager og har gjort det i snart 7mnd. 

Hvorfor har vi slike økter for guttene som kun er 13 år?
Guttene er i en stadig vekst, det ser vi blant annet også når vi møter ulike lag der noen spillere er 180cm og noen er 140cm og noen har ekstremt god fysikk itillegg med høyden.
Guttene på Lyn G03.1 trenger å trene på det å være tøffere i boks, være tøffere i 1vs1/2vs2, tøffere i hodedueller/styrke dueller. Dette er noe de får terpet på via øktene med German. På ca 1 år nå så har guttene tatt store steg med de øktene.

Programmet idag sto en Agility hurtighets skuddtrening etterfulgt med styrke når det var pause imellom skuddtreningene. 
Deretter en intensiv spillsekvenser før vi avsluttet treningsdagen.
1 time etterpå var det klart for en ny sosialkveld, der pizza på Peppes Pizza Nydalen sto for tur etterfulgt med en spennende fotballkamp. Norge vs Sverige. 

En meget god dag der guttene fikk trent godt og fikk en sosialkveld der guttene fikk studere litt hvordan Norge/Sverige spiller. (Off/def, spiller seg ut, formasjon, bevegelser, etc.) 
Sosialkvelder er en viktig nøkkel for å styrke kameratskapet innad i gruppen og kunne skape en god miljø der guttene blir enda mer tryggere på hverandre. 

Bildene oppsummerer dagen. (Det er flere bilder, så du må trykke på bilde for å bla videre til neste bilde