Holmen Jentecup - Lyn J04 herjer i 1-dags serieformat 5 kamper og seier i alle

 

Lag 1 spiller på nivå 1 først mot Holmen 1 (motstander fra forrige fredags seier i Adidas Cup). Jentene hadde knukket den koden helt og vartet opp med formidabel angrepsfotball og mye sjanser i tillegg til at midtbanen var kontrollert og forsvaret kompakt og sikkert. I kamp 2 møtte de Amasone og fortsatte sin “tour-de-force” med en overlegen seier.  Lag 1, spiller sine to beste kamper for året og viser hva de kan på en utmerket måte.

Lag 2 spilte på nivå 2 og går selvsikkert til verket mot Holmen 3, scoringskontoen åpnes tidlig av Lyn jentene, men Holmen 2 kommer tilbake og utligner like før pause. Lag 2 går tøft ut i 2re og legger på til 2-1 og litt senere 3-1 som står seg. I kamp 2 er Dikemarks jenter motstandere, Lag 2 kontrollerer inn en godt kjempet 2-0 seier. Siste kamp for Lag 2 er mot Holmen 2 og presumtivt den tøffeste, men Lag 2 lar seg ikke skremme, de spiller tålmodig fotball mot et lavtliggende Holmen 2, kverner på og bruker farten til en trygg 2-0 seier med flotte mål.

Våre tre keepere roterte på de tre lagene og gjorde alle en meget god innsats, trygghet mellom stengene er godt å ha. Trenerene, Elise og Jørgen, coacher jentene gjennom kampene med dyktighet og trygghet som smitter. Lyn J13 (2004) viser at de har lært mye og et relativt fotballkyndig foreldrepublikum fikk se trygghet med ballen, stor fart og gode løsninger. Gratulerer til alle sammen!