G Jr. 2: Månedens spillere

Månedens spiller for er en slags anerkjennelse fra trenernes side, istedenfor en konkurranse, der vi benytter oss av muligheten til å hylde en enkelt spiller hver måned. En spiller som har gjort sin innsats for laget og som har fortjent den hyldesten. Det som ligger til grunn er holdninger, innstilling og prestasjoner, i den rekkefølgen. En av grunnene til tiltaket, er fordi at hvis man skal lykkes med noe som helst i livet, så må man ha de to første som grunnlag for å kunne få til det siste.

MÅNEDENS SPILLER Juni

Månedens spiller i JUNI måned er en spiller som var tilstede på alle treningene, som viste trenerteamet en eksepsjonelt god arbeidsinnsats.

Det er en spiller som aldri lar seg selv falle ned i nivå. Verken på trening og spesielt i kamp. En av de største truslene til en spiller kan være det å bli komfortabel. Noen ganger ser vi det det hos spillere som presterer bra og sier seg fornøyd med det. Andre ganger kan vi se det med spillere som blir flyttet opp og sier seg fornøyd med det. Månedens spiller Juni er en spiller som selv om han var ute med karantene i 3 uker (feilaktig dømt ja..) fortsatte han å levere den kvaliteten og utstråle de holdningene vi ønsker å se. Vær deg selv fullt ut Hans Olav. Månedens spiller juni måned.

MÅNEDENS SPILLER Mai

Moa mai 2017-png.png

Månedens spiller i MAI måned er en spiller som var tilstede på alle treningene, som viste trenerteamet en eksepsjonelt god arbeidsinnsats.

Det er en spiller som alltid gir alt for laget. Det er en spiller som har jobbet mye med seg selv over flere måneder. Han har ikke kun vist det i form av prestasjoner på banen som mål i form mange mål og assist, men har også vist det i form av å jobbe med seg selv som person. Vi får stadig positive tilbakemeldinger fra spillere og trenere som bekrefter hvor langt han har kommet, og for oss er det en glede å være vitne til denne transformasjonen. Fortsett det gode arbeidet Mohammed a.k.a. Moa. Månedens spiller er velfortjent! 

 

 

MÅNEDENS SPILLER April

Damjan 1.jpg

April er over og vi har hatt noen gode økter og fine kamper. Alle har bidratt til å skape god stemning og fint treningsmiljø. Vi i trenerteametvet godt at spillerne er ryggraden i laget, og nå som sesongen endelig er i gang ønsker vi å starte med å utrope månedens spiller.

Månedens spiller denne måneden er en spiller som har møtt opp på alle treningene, som har vist trenerteamet en eksepsjonelt god arbeidsinnsats. Det er en spiller som slet med en skade i hamstringen måneden før og som har vist god disiplin fordi han har ikke bare klart å komme tilbake igjen, men han er bedre enn det han noensinne har vært frem til nå. Han er en spiller som vet å sette pris på det arbeidet laget legger ned for å sørge for å gi han målsjanser, og som aldri nøler med å sette opp andre spillere som er i en bedre posisjon enn han selv er i. Dette gjenspeiler seg i hans 5 mål og 3 assist på 2 kamper.

Gratulerer Damjan Corak!

Månedens Spiller April Måned!

Fortsett det gode arbeidet, og hvem vet, kanskje du blir månedens spiller neste måned.