Lyn Jr. 2: Diverse informasjon

SISTE TRENING FØR SOMMEREN 

Onsdag hadde vi vår siste fellestrening før sommeren. Flott oppmøte og god stemning. Vi avsluttet med litt seriøs moro, nemlig fotballtennis med tre spillere på hvert lag. Siden vi jobber for at spillerne skal dyrke en mentalitet om å alltid gjøre sitt beste uansett hva de gjør eller hva som står på spill, så valgte vi å holde tilbake informasjon om at det vanket premier til vinnerne. 

1.     plass (Halvor, Rasmus og Marius)

2.     plass (Samuel, Jakob og Hans Olav)

3.     plass (Mohammed, Miles og Mohammed Ali)

 

!GOD SOMMER!

Fra Christian og Kim

 

Et par kamper til er spilt

Skeid  - Lyn, 0 - 7 

Lyn - Høybråten-Stovner, 3 - 0

Begge kamper vel gjennomført til godt resultat med god struktur i laget, fin stemning og spilleglede. Fint å se at trenerne systematisk har bygget laget opp mot og inn i serien og fortsatt fokuserer på hvordan laget og den enkelte spiller skal kunne utvikle seg til å være ressurser for Lyn i årene fremover, inn i seniorfotballen. 

FØRSTE SERIEKAMP LYN- ROMSÅS ER FERDIG:

HYBRISVARSELET AVBLÅST! 

https://no.wikipedia.org/wiki/Hybris

Fredag 21. april klokken 20:15 braket serien løs for Lyn Fotball junior, Jr.2. Kampen stod mot Romsås, en voksen gjeng med store karer, så det var all grunn til å gå inn i kampen med stor respekt, som det alltid er. Gutta bar ikke preg av at de hadde en serie med gode treninskamper bak seg ved å ta lett på oppgaven, Tvert om, de viste respekt for motstanderen og spilt aktivt og samordnet hele kampen gjennom. De var disiplinerte og fulgte dagens plan og strategi. Aller mest fortsatte de å finne hverandre og kommunisere godt under kampen, med mye godt humør og god tone i laget før, etter og i pausen, en herlig gjeng! 

6 - 0 Lyn - Romsås er et solid resultat 

Når alt dette er sagt, er det godt utviklingspotensiale i laget, og alt tyder på at hver enkelt spiller vil gjøre sitt beste for å hente frem det uutnyttede potensialet.