J19: Seier over BVH i seriestarten

Da var vi i gang med seriespillet i J19-serien, og første kamp var mot en gammel kjenning. Bortekamp på Gommerud kunstgress mot Bærums Verk Hauger. BVH er et lag vi ofte spiller jevnt med, og med en seier og ett tap i serie-møtene i fjor forventet vi en tøff kamp. De siste årene har vi slitt litt i serieåpningene - dermed er det ekstra gledelig at vi greier å stå opp og vinner kampen 3-2, igjen en knepen seier mot BVH.

Kampen bærer litt preg av å være seriestart for begge lag. BVH flytter bena godt, og er direkte i stilen sin – noe som skaper utfordringer for oss i 1. omgang. I 2. omgang justerer vi oss og står bedre opp og har mer kontroll på kampen.

Likevel er det i første omgang målene kommer. Vi bytter på å score. Først er det Maria Mehl som setter inn 1-0 til oss på en corner. Etter at BVH utligner er det 02-jenta Zoé Austeng-Klein som igjen setter oss i føringen. Deretter kommer en ny utligning, og mot slutten av omgangen er det en annen 02-jente, Adele Thomassen som nylig kom til Lyn fra Kolbotn, som igjen setter oss ett hakk foran og fastsetter dermed sluttresultatet til 3-2 til Lyn.

Godt å komme i gang med tellende kamper. Vi har hatt noen gode treningskamper, og vi ser positive bidrag fra samtlige i spillergruppen. Gratulerer til Ida Nilsen som debuterer i J19 serien og klarer seg fint som venstre back i 90 min. Synne Asplund, Julie Hellgren og Thea Marie Haug bidrar godt til at vi gjør en god første seriekamp.

Hedda Foslie debuterte som keeper i dag, og klarer seg fint i rollen som sisteskanse.

Tropp og kampfakta finnes her:
https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=6659916