G03.1: Kampreferat mot Heming.

Pausepraten. 5-2 ledelse. 

Pausepraten. 5-2 ledelse. 

Idag spilte vi vår første tellende kamp, riktignok ikke seriekamp men Adidas cup kamp. Adidas cup er uoffisiell NM for ungdomslag fra G13-G-16 og J13-J17. Iår har de gjort en endring for G14 klassen ved at det kun er puljevinnerne som går videre til 8-delsfinale. Hver kamp i gruppespillet er litt vinn eller forsvinn. Vi havnet i en tøff gruppe og møter Heming, ØHIL, HSV.

Idag spilte vi vår første kamp mot Heming, spillerne møter sin gamle lagkamerat BA. 
(G03 møtte Heming ifjor under NC og Lyn vant knepent 3-2, så vi visste at idag blir tøff kamp)

Vi ble enige om at vi må gå i krigen for hverandre, være mer kynisk foran målet, pasningene og orienteringen må være god nok. 
Vi starter kampen veldig bra med at vi presser Heming høyt på banen, vi slår nøye og presise pasninger til hverandre. Vi slår endel fine pasninger og har gode kombinasjoner før Michael blir spilt alene og burde ha sendt Lyn opp til 1-0 ledelsen men en god Heming keeper redder.
Like etterpå får vi frispark fra ca. 17 meter der Sondre skyter og får en fin dupp som burde ha gått rett i krysset men igjen er Heming keeperen der med en ekstrem god redning. Igjen etter noen minutter så får Michael en fin pasning der han dribler seg forbi forsvaret og scorer, det tar ikke lang tid før vi går opp i 2-0 ledelse. 
Etter vi går opp til 2-0 så går det litt mot spillets gang, at Heming reduserer til 2-1 ved at en Heming spiller får stå helt alene i bakre stolpe og det var tidligere Lyn gutten BA som scoret Heming sitt første mål.
Guttene får en wake-up call og fortsetter med det høye presset og pasningene til hverandre før Håkon kommer seg fri på høyre siden og slår innlegg til bakre stolpe der Erik bare styrer ballen i mål. Like etter får vi to kjappe scoringer igjen før pause og vi går med 5-2 ledelse til pause.

I pausen blir vi enige om at nå må vi la Heming løpe mer, vi må prøve å utnytte deres bakrom siden det er så stort rom de etterlater når de prøvde å presse oss.

2 omgangen så fikk Heming kontret raskt mot oss ved at vi ikke tok returjobben 110% og det straffet de oss ved å redusere til 5-3. 
Men igjen, når vi fikk målet imot så ble det wake-up call igjen ved at guttene spilte mer med hverandre, lot Heming løpe mer og vi presset og presset og kom med flere alene mot keeper som burde vært 100% scoring. Men vi får noen flotte scoringer i 2 omg. Vi vinner 9-2 tilslutt. 

En scoring jeg vil trekke frem er spesielt 9-2 scoringen.
Sondre dribler på høyrekanten og ser at han må vri spillet, han får en fin kombinasjon med Mads og Alfred på midten før ballen slås over på motsatt side der Håkon bruker to touch og slår ballen til August som får skutt den i mål. 

Etter kampen så var det tid for sosialdag AdventureRooms ved Stortinget.

Hva er AdventureRooms?
"AdventureRooms har sin opprinnelse i Sveits og tilbyr tre forskjellige escape room spill der du og ditt team på 2-6 personer må finne ledetråder, knekke koder og løse mysterier for å få alle ut av det låste rommet. Dere har kun 60 nervepirrende minutter til rådighet!"

Guttene ble delt inn i to lag, de ble låst inn i ulike rom der de måtte samarbeide om å knekke ulike koder for å komme seg ut. 
Arnfinn Helleve kunne melde at sosialkvelden ble vellykket og guttene var meget fornøyd.
Slike sosiale aktiviteter er viktig for å styrke samholdet i laget og at miljøet bygges positivt opp. 

Ryktes allerede at det vil bli en ny spennende sosialdagsnart. 
(Guttene har allerede hatt bowling, fotballgolf, pizza & Champions Leauge)