G02.1: Klart for serieåpning mot Holmlia

Årvoll har trukket laget sitt, men Holmlia er klar for serieåpning søndag mot Lyn.

Årvoll har trukket laget sitt, men Holmlia er klar for serieåpning søndag mot Lyn.

Søndag braker det løs med serieåpning hjemme mot Holmlia på Kringsjå Kunstgress. 
Dette er et lag vi ikke har møtt tidligere, men laget har en hel del tekniske spillere på laget, samt flere fysiske spillere, og vant sin 2. divisjonsavdeling suverent i fjor. Flere av spillerne har også vært aktuell for andre klubber i vinter, men stammen har de beholdt. De beste spillerne er også en del av troppen til OFK sin sonegruppe, men her er andre spillere som like gjerne kunne vært tatt ut, og en skal derfor ikke undervurdere laget i de røde draktene. 

For Lyn sin del har vi hatt en meget fin oppladning i Portugal med mye spilletid på stort sett hele troppen, samt fått terpet litt på både spillestil og samhandling. Noen spillere er tilbake til seriestart, mens andre spillere ikke er disponibel av ulike årsaker. Troppen finner dere under, og vi ønsker både spillere, foreldre, slekt, venner, motstander og dommer hjertelig velkommen til Kringsjå Kunstgress søndag 23.4 med kampstart kl. 18:30 på Kringsjå KGB 1. 

Tropp (oppmøte 17:15 for spillere)

 1. Magnus Ødegaard
 2. Jacob Bjerke Lote
 3. Theodor S. Strømø
 4. Brigham T. Larsen
 5. Kristian Berg Tveter
 6. Arselan Rasoul
 7. Tobias Danielsen Skjæveland
 8. Mathias Emilsen
 9. Jacob Hanstad
 10. Håkon Sjåtil
 11. Musa Lowe
 12. Mikkel Tveiten
 13. Benjamin E. Hem
 14. Alexander Lehald

Ikke med:

 1. Mads Foss Aaserud - G03 Eliteturnering Notodden
 2. Michael N. Isaksen - G03 Eliteturnering Notodden
 3. Even R. Hatling - Syk
 4. Daniel Schneider - G01 kamp tirsdag
 5. Jakob Jørgensen - G01 kamp tirsdag