J14: Christina Osnes Ringen tatt ut til Statoil Landsdelssamling

Christina Osnes Ringen er tatt ut til Statoil Landsdelssamling i mars! Bilde: Privat foto etter tillatelse.

Christina Osnes Ringen er tatt ut til Statoil Landsdelssamling i mars!
Bilde: Privat foto etter tillatelse.

Årets første Statoil Landsdelssamling arrangeres i Sarpsborg i mars, og Christina Osnes Ringen er tatt ut fra Lyn! Med seg får hun også følge av Selma Pettersen og Thea Sørbo som nylig har meldt overgang til Lyn fra henholdsvis Kjelsås og Nesodden.

Christina kom til Lyn fra Korsvoll før 2016-sesongen og vi sender derfor en stor gratulasjon også til Korsvoll for en kjempejobb med Christina. Christina har også trent med Lyn før overgangen ble et faktum, og har gått flere år på Lyn Akademiet. Gratulasjoner går derfor også til alle trenere som har bidratt på veien, foreldre og medspillere. Den største gratulasjonen går selvsagt til Christina som har lagt ned mye trening for å få denne muligheten!

F.v: Thea Sørbo og Selma Pettersen er klar for Lyn og Statoil Landsdelssamling! 

F.v: Thea Sørbo og Selma Pettersen er klar for Lyn og Statoil Landsdelssamling! 

Selma Pettersen er heller ikke et ukjent navn for de som følger litt med på jentefotballen i Oslo og i Lyn. Selma har deltatt både på Lyn Akademiet og hospitert med Lyn. I tillegg har Selma vært tatt ut til alle kretssamlinger i regi Oslo Fotballkrets. 
Thea Sørbo kommer altså fra Nesodden, og blir beskrevet som en meget spennende spiller fra dem som følger J03-kullet enda tettere enn artikkelforfatter. 
Det er alltid mange som står bak det at spillere får muligheten på Landsdelssamlinger, og vi gratulerer derfor også trenerne i Nesodden og Kjelsås som har jobbet med spillerne, foreldre, medspillere og andre i sone- og kretssystemet som har bidratt på veien for disse jentene. 

Det er alltid moro når Lynspillere får muligheten på disse landsdelssamlingene som er siste steget før en kommer på landslaget. Å få med spillere på denne type samlinger er inspirerende både for spilleren det gjelder, laget og hele klubben. Nå gjelder det å trene godt inn mot samlingen, så ønsker vi alle tre jentene masse lykke til på samlingen!

Hele uttaket kan dere se her.