G02.1: Mye Lyn på kretslagene i helgen.

Mikkel, Jacob og Daniel sammen for Oslo Kretslag.

Mikkel, Jacob og Daniel sammen for Oslo Kretslag.

Jentene spilte kretslagssluttspill lørdag og var godt representert med spillere både på J02 og J03. Søndag var det guttene sin tur, og fra Lyn G02.1 var hele seks spillere kalt inn til helgens samling. 

Mathias Emilsen, Oscar Bobb og Michael N. Isaksen var kalt inn til G03-kretslaget, og fikk med seg Osmund Aga (04) som trener fast med 02.1 laget to ganger i uken. Laget tapte semifinalen på straffespark etter 2-2 ved full tid. Dermed ble det kamp om bronsemedalje søndag ettermiddag, en kamp gutta vant komfortabelt 4-1. 

Oscar spilte hele første kamp men måtte stå over kamp nummer to pga. en liten kjenning med en skade. Mathias kom inn mot slutten av første kampen, og spilte hele andre kampen, mens Michael fikk en omgang i begge kampene til tross for en kraftig trøkk på treningen med kretslaget lørdag.
Alle tre gutta leverte til godkjent, men Oslo G03 er nok litt skuffet over at det ikke ble finale denne gangen.

Mikkel Tveiten og Daniel Schneider startet begge kampene denne helgen. Først ble Indre Østland slått med 2-0, før Akershus måtte se seg slått med hele 4-1 i kamp nummer to. Den seieren smakte nok ekstra godt etter et tap mot nettopp Akershus i siste kretssamling før sluttspillet. Jacob Jørgensen spilte siste fem i første kampen, og andreomgangen i finalen. Det betyr at tre av fire i bakre ledd var Lyngutter når andreomgangen ble sparket i gang! 

Alle tre gutta leverte en solid prestasjon denne helgen. Spesielt moro at Jacob Jørgensen fikk muligheten etter å ha levert solid spill både på G02 og med G01 i Lyn. Mikkel Tveiten hadde også målgivende i finalen, og scoret Oslo sitt siste mål etter et sugende løp på en kontring som blir avsluttet med en Tveiten-spesial (dragning og knallhardt skudd over hodet på keeper).