G02.1: Musa Lowe klar for Lyn Gutter 2002

Bildet: Musa Lowe er en spennende spiller som kommer fra Årvoll G2002. 

Bildet: Musa Lowe er en spennende spiller som kommer fra Årvoll G2002. 

Musa Lowe har trent med Lyn i februar og er nå klar for klubben etter at overgangen er gjennomført i FIKS denne uken. 

Musa kommer fra Årvoll der han har spilt de siste syv årene. Det er altså med ydmykhet vi tar over en av deres beste spillere fra 2002-årgangen og håper at vi kan bidra til at Musa utvikler seg ytterligere i årene som kommer. 

Musa har spilt både midtbane, offensiv midtbane og spiss i Årvoll, og kommer i utgangspunktet til å bli benyttet i de samme rollene i Lyn. Musa får drakt nummer 9.

Vi ønsker Musa hjertelig velkommen til klubben, og håper både han og laget får mange oppturer i årene som kommer!

Bildet: Trenerteamet er også godt fornøyd med en solid forsterkning før en spennende sesong med turneringer i både inn og utland, og en spennende G15 serie der målet er kvalifisering til G16 Interkrets 2018.

Bildet: Trenerteamet er også godt fornøyd med en solid forsterkning før en spennende sesong med turneringer i både inn og utland, og en spennende G15 serie der målet er kvalifisering til G16 Interkrets 2018.