Rapport fra Statoil Landsdelsamling for Jenter født 2003

Bildet f.v: Thea Sørbo, Selma Pettersen og Christina Osnes-Ringen Foto: Privat

Bildet f.v: Thea Sørbo, Selma Pettersen og Christina Osnes-Ringen
Foto: Privat

Christina Osnes-Ringen, Selma Pettersen og Thea Sørbo, alle født 2003, har i helgen vært med på Statoil Landsdelsamling i Østfoldhallen. Statoil Landsdelsamling er siste steg før aldersbestemte landslag. Spillerne skal her få referanser og relevant læring på hva som kreves for å ta det neste steget, og kanskje en gang bli A-landslagsspiller.

Lynjentene skal i følge rapportene ha gjort en god figur og fått vist seg fram fra en god side. Det er alltid hyggelig å høre, og vi håper jentene har fått enda bedre referanser på hva som kreves for å bli best, og ikke minst at det har gitt ytterligere motivasjon for å trene godt videre! Vi gratulerer jentene med vel gjennomført samling, og håper de tar med seg læringen tilbake til hverdagen på Kringsjå.

Lynjentene fikk kjenne litt på det øverste nivået i Norge på 2003-kullet, og gjorde seg godt bemerket. Alle jentene var på vinnerlaget da treningskamp nr 2 ble gjennomført på samlingens siste dag.

Lynjentene fikk kjenne litt på det øverste nivået i Norge på 2003-kullet, og gjorde seg godt bemerket. Alle jentene var på vinnerlaget da treningskamp nr 2 ble gjennomført på samlingens siste dag.