G02.1: Seier mot Nordstrand

Kristian spilte for TG2 lørdag, og TG1 søndag.  Filip D. Flaa spilte for TG2 søndag borte mot Røa G16.

Kristian spilte for TG2 lørdag, og TG1 søndag. 
Filip D. Flaa spilte for TG2 søndag borte mot Røa G16.

Det gode spillet fortsetter for Lyn Gutter 2002.1 og i helgen ble Nordstrand slått 4-1 hjemme på Kringsjå Kunstgress. I tilsvarende oppgjør før jul endte det 2-2 i en tett og spennende kamp mellom de to lagene. Denne gangen var det Lyn som var det førende laget, og som stod for det aller meste av banespillet og de fleste sjansene. Alt i alt føles det som vi hadde veldig god kontroll i denne kampen.

Nordstrand manglet to av sine beste spillere i David Andersen og Jacob Blixt Flaten, det er greit å få sagt med det samme. Likevel er det ingen tvil om at vi har tatt gode steg i riktig retning i løpet av denne vinteren, og laget harmonerer veldig godt om dagen. Vi er gode både i angrep og i forsvar, og virker farlig både på dødballer, kontringer og overganger, og i spill mot etablert. 

Sammendrag treningskamp 19.3.17:
Lyn - Nordstrand: 4-1

Noe smårusk er det fortsatt, men de store linjene for laget ser absolutt bra ut.
- Vi har nesten alle spillerne våre tilbake i trening, og ingen ute med sykdom for øyeblikket. God belastningsstyring og hvile for de som har vært syke/skadet kan være noe av årsaken. I øyeblikket er det faktisk bare Jacob Bjerke Lote som ikke er tilgjengelig for kamper før etter påske, pga. et trøblete kne (schlatters) som ikke har godt av hopping og slenging som en keeper må foreta innimellom :) 
- Vi har spilt hele åtte treningskamper i løpet av februar og mars. Det er ca. en kamp i uken i snitt. I samme periode har flere av spillerne våre også levert både på kretslag, sonelag og for andre lag i klubben. Høydepunktene fra syv av treningskampene kan dere se i høyremenyen, mens kampen mot G19.2 er sendt til spillere og foreldre i egen link.
- IR 2 testen viser fremgang for samtlige spillere, som betyr at vi sannsynligvis har trent riktig og godt, og dermed også bygget en bedre base for utholdenhet og repeterte sprinter. Noe av fremgangen må naturligvis tilskrives at spillerne også har blitt bedre kjent med testen, men vi ser også på treningene at det løpes mer, fortere og vi orker oftere å komme oss i gode utgangsposisjoner både offensivt og defensivt. 
- Vi har avsluttet de to siste treningskampene med relativt sterke tropper, noe som har vært viktig for oss inn mot den kommende eliteturneringen i Portugal og ikke minst en veldig spennende seriesesong som ligger foran oss.

Etter en travel periode justerer vi nå ned belastningen nå i uke 12, og trener kun to fellesøkter med ball, og en styrketrening. I uke 13 trener vi tre fellesøkter med ball, og en styrketrening før vi tar frihelg. I uke 14 ligger det an til tre fellesøkter og en treningskamp fredag 7. april. Deretter helt fri søndag 9. april før vi reiser til Portugal mandag 10. april! 

Det ble forøvrig spilt hele fire kamper mellom Lyn og Nordstrand denne helgen. Resultatene ble som følger:
Lyn 1 - Nordstrand 1: 4-1
Lyn 2 - Nordstrand 2: 3-2
Lyn 3 - Nordstrand 3: 5-3
Lyn 4 - Nordstrand 4: 3-1

Vi takker Nordstrand for fire flotte matcher, og ikke minst en stor takk til Ram Glomseth som gjorde en strålende jobb som dommer i tre kamper på rad lørdag kveld! Takk skal du ha! 
Så ønsker vi både spillere, trenere, lagledere, foreldre, dommere og alle andre i både Lyn og Nordstrand, masse lykke til med sesongen som kommer! 

Mads Foss Aaserud var meget god for Lyn G03.1 mot Årvoll. En kamp Lyn vant hele 5-0.

Mads Foss Aaserud var meget god for Lyn G03.1 mot Årvoll. En kamp Lyn vant hele 5-0.

Michael N. Isaksen spilte også for G03.1 mot Årvoll. Det endte med både mål og assist for den hurtige back- og kantspilleren som i denne kampen spilte offensiv midtbane.

Michael N. Isaksen spilte også for G03.1 mot Årvoll. Det endte med både mål og assist for den hurtige back- og kantspilleren som i denne kampen spilte offensiv midtbane.

Musa Lowe ble tomålsscorer i kampen mot Nordstrand. 

Musa Lowe ble tomålsscorer i kampen mot Nordstrand.