G02.1: Gode prestasjoner for Oslo Kretslag mot Buskerud

Lyn var godt representert ved uttaket til kampene mot Buskerud med hele 10 spillere. Et forfall fra Daniel Schneider gjorde at det var 9 spillere som stilte til start på Isaksen Stadion i Mjøndalen når Oslo Sonelag var gjester hos Buskerud Kretslag.

På 2003-kullet startet Mads Foss Aaserud og Mathias Emilsen, men allerede etter 15 minutter kom Michael N. Isaksen inn for 03-laget pga. en skade på høyrebacken. Buskerud var det ledende laget gjennom stort sett hele kampen og stod for mye av pasningsspillet og ballinnehavet i kampen. Oslo var farlig frempå flere ganger med sine fysiske frontspillere som skapte mye uro hos Buskerud, og selv om Buskerud dominerte kampen, endte det med uavgjort og sluttresultat 3-3.

Mikkel Tveiten fikk æren av å lede Oslo mot Buskerud og tok godt vare på den sjansen. Fremstod som ledertype både på og av banen, og scoret også vinnermålet på en corner midtveis i førsteomgang. Kampen endte 1-0 i en kamp der Jakob Jørgensen og Brigham T. Larsen spilte full kamp i det bakre leddet. Magnus Ødegaard spilte keeper hele kampen, og vartet opp med en kanonredning i andreomgang som sørget for at Oslo holdt nullen gjennom hele kampen, til stor glede for spillerne i blått. Jacob Hanstad spilte også full kamp med spill både sentralt i banen og på kanten. Musa Lowe har slitt litt med en lyske, men spilte andreomgang sentralt på midtbanen.