Lyn G03.1 treningskamper hittil

Referat på treningskampene

4 februar – Lyn G03.1 vs Lyn G04.1.     1-0 (2-1)
Som vi visste på forhånd så er G04 laget et veldig solid lag, som både har gode individuelle spillere og er god kollektiv. De har meldt seg opp i 1 div i G14 klassen, så de ville teste hvordan det fysiske nivået blir ca.
Det snødde veldig kraftig på Kringsjå, så banen hadde tykk lag med snø, slik at det ble utrolig vanskelig for begge lag å spille en solid kamp. Vi vinner greit 2-1, men målet for denne kampen var at vi skulle jobbe mer med igangsetting og styre kampen og ikke minst ha mye ballinnhav. Målet vi satte oss før kampen, fullførte vi og vi styre kampen i begge omgangene og hadde ballinnhav på ca. 70% totalt av begge omgangene.

G03 i blått, G04 i rødt.  Mye snø på banen, vanskelig forhold

G03 i blått, G04 i rødt.  Mye snø på banen, vanskelig forhold

Sondre med fart. G03 i blått. 

Sondre med fart. G03 i blått. 

 11 februar  - Bærum – Lyn G03.1    4-1 (6-3)
Denne kampen var mye som ikke stemte, vi sleit ganske tidlig fra start. Og slipper inn billige mål der vi ikke er helt våkne i 1 omgangen. De scorer 3 kjappe mål før vi får ett før pause.
2 omgangen så hever vi oss veldig og kommer til en del sjanser. Sondre ble kåret til banens beste av Bærum trenerne, han hadde x antall gjennombruddspasninger til Moja/Håkon, men en god Bærum keeper redder en del og vi skyter en del utenfor også. Men vi scorer 2 mål i 2 omgang på en veldig fin og klassisk måte. Drar seg inn langs siden og spiller 45, der Selasi sparker ballen i mål. Denne kampen taper vi rett og slett fordi det ble alt for stor avstand mellom leddene, noe Bærum utnyttet og vi var ikke helt kyniske foran målet i begge ender.

Sondre - fremst med buffen, ble kåret til BB mot Bærum

Sondre - fremst med buffen, ble kåret til BB mot Bærum

Nysigneringen Noah, bauta i forsvar

Nysigneringen Noah, bauta i forsvar


5 Mars - KFUM vs Lyn G03.1     2-2 (1-1)
KFUM møtte vi i fjor, vi tapte 8-2 på 9er fotball og har sett at de har blant annet vunnet serien sin og KM sluttspillet, samt gjort det veldig bra på ulike turneringer.
Denne helgen var det kretslagsturnering, så KFUM var uten spissen og vi var uten Aga (keeper) + Michael pga. kretslagsaktivitet pluss flere andre spillere var skadet/dåp/syk.
Vi blir enige før kampen og dagen før at forberedelse er viktig, ikke bare hva vi bør spise, hvor mye vi bør drikke og hvor mye søvn, men mentale forberedelse også. Spillerne vet at det er 1 på benk, KFUM har gode lag i ungdomsavdelingen så vi må tørre å gå i krigen, vinne dueller og utfordre oss selv.

1 omgang så styrer begge lagene kampen og de har sine sjanser, men kåffa scorer først ved kanten spiller seg langs siden og spiller 45grader, Lothe redder 3 ganger, og andre Lyn spillere redder 2-3 ganger ved streken, så det ble en del klabb og babb innen for 16 meteren før en kåffa spiller hamrer den inn i mål. (Guttene skal ha skryt for ofringen de gjør i forkant av målet.)
Noen minutter etterpå så vinner Petter Stiff ballen på midten og sender en fin gjennombruddspasning, der spissen vår August er våken og når ballen og ser at keeperen er litt ute og lobber den over keeperen og i mål.

2 omgangen så styrer vi kampen i starten,  vi kommer til en del avslutninger og har mye pasningsspill. Stiff med fin fotarbeid dribler seg inn i 16meteren og blir felt, får straffe og bestemmer seg for og ta den selv. Petter Stiff har i hvert fall avkreftet myten om at det er ulykke å ta straffe når man blir felt. Han setter den litt for side på keeperen og vi går opp til 1-2 ledelse.
Men så kommer kåffa og styrer litt, vi faller litt bakpå og lager et frispark hvor de legger inn til 16meteren, blir klabb og babb og kåffa spiller skyter den bestemt i mål fra 5 meter.
Kampen ender 2-2, fin kamp der guttene virkelig kriger og jobber for hverandre på banen. 

12 mars – Lyn G03.1 – Nesodden     6-2 (4-1)
Vi spilte mot Nesodden på Nesodden Elitecup, noe vi tapte 2-1 på, men hadde x-antall sjanser på målet.
Siden vi har to som er langtidsskadet og noen på reise, skader etc. Så fikk vi med oss Franz, Ola og Tomas fra Lyn G04.1.   Franz kjenner guttene igjen fra i fjor da han spilte med oss, og Tomas har hospitert med oss de siste to ukene på torsdager og Ola har vi sett i kampen mot oss.
1 omgangen så har vi ekstrem god kontroll, vi styrer kampen slik vi vil ha det og dominerer 1 omgangen. Fredrik scorer sitt første mål for sesongen med venstrefoten i krysset, like etterpå så kommer Michael forbi med fart og teknikk og scorer 2-0, like etterpå legger 45 grader til Moja som scorer sitt første for laget.
Etter en feil passning så kontrer Nesodden, men Noah og Ari rydder opp og det blir corner. På corneren så får en Nesodden spiller stå alene innenfor 16meteren og banker ballen i mål. Men like etterpå så er Lyn frempå og scorer før pause. 4-1.  
1 omgangen så hadde vi en del sjanser på målet, men en god keeper redder og vi bommer på målet med 1meter osv.

2 omgangen faller vi dessverre ned, det blir rot for vår side, men Håkon byter en feilpasning og utfordrer og scorer på vinkel, samme oppskrift hadde Erik. Vi gikk opp til 6-1 ledelse før Nesodden fikk sin 2 for dagen, ved feil kommunikasjon i forsvaret til Lyn. Vi lar Nesodden ta litt mer kontroll over kampen, men forsvaret gjør en god jobb og rydder opp. Kaurin fikk litt mer å gjøre i 2 omgangen enn 1 omgangen. 
Stor skryt til Nesodden sin keeper som gikk i full strekk flere ganger og reddet noen store målsjanser. 

Franz, Ola og Tomas fikk alle mye spilletid. Franz spilte begge omgangen, Ola en omgang og Tomas en omgang + 10min fra 1 omgangen. Morro å se at alle tre gjør en god jobb når de kommer innpå og tørr å utfordre seg selv.

 

Alt i alt: Vi har tatt store steg iløpet av vinteren, både individuelt og kollektivt som ett lag. Det er veldig morro å se. Vi utvikler oss for hver økt, tirsdagene vi kjører fysisk trening med German begynner vi å se at vi smått får betalt for det ute på feltet. 


Neste søndag så kommer Årvoll på besøk, kampstart kl 10. Vi gleder oss.