Vinterstemning under treningskamp mot Kolbotn

Endelig kom snøværet til Kringsjå, og en skitur hadde kanskje vært det riktige i dag? Men om bare noen dager kommer Stabæk på besøk for kvalifisering til NM J16, og da gjelder det å være forberedt. J16.1 har nå hatt to treningskamper på stor bane etter en periode med mye futsal. Forrige helg vant laget 4-2 over Lørenskog, i dag var Kolbotns jenter på besøk.

Gode løp framover gir mange alternativer for passningsleggeren

Banemannskapet hadde gjort en god jobb med måking etter nattens og morgenens snøfall, så forholdene fra start var det ikke noe å si på.

Lyn kom godt i gang, og med bra balltempo kom vi rundt både på høyre og venstre kant. Dette ga også åpninger på midten. Johanne fikk både tid og rom til å lade et velplassert skudd i keepers venstre hjørne. 1-0 og jubel på tribunen!

Lyn fortsatte med et spillermessig overtak, neste store sjanse var et nytt langskudd, denne gang fra Maren. Dessverre gikk det i tverrleggeren, og resulterte ikke i annet enn at snøen som hadde lagt seg her, drysset i hodet på keeperen. Det var da noe :-)

Klikk på bildet for å se flere

Vi faller litt i tempo og kvalitet i slutten av første og begynnelsen av andre omgang. Mulig det har å gjøre med at mer snø på banen hindrer balltempo når vi spiller langs bakken. Ballen blir også sleip, noe som gjør at mottakene ikke sitter helt. Kolbotn spiller mer direkte og lykkes flere ganger med gjennomspill til sin raske spiss. To ganger ender det med skåring. 1-2. Mot slutten av andre omgang får jentene igjen mer flyt. Når vi makter å sette fart og gjør tidlige valg, klarer vi å presse motstanderen bakover på banen. Fotavtrykkene i snøen illustrerer fint hvor det meste av spillet har foregått - mye grønt mellom midtbanen og Kolbotns 16-meter. Det resulterer likevel ikke i noen store sjanser, og uten sjanser blir det heller ikke flere mål.

Oppsummert starter og slutter vi kampen bra. Om vi er klare for NM-kvalik på torsdag oppfordrer vi alle til å få med seg live. Avspark 9/2 klokken 19:00 Jeg tar med kaffe om ikke kiosken holder åpent!

Takk til Kolbotn for fin motstand, dommeren som gjorde få feil, og til de trofaste supporterne som lot ski være ski denne søndagen. Mens jentene spilte vant for øvrig herrelaget gull for Ski- og fotballklubben LYN under NM-stafetten på Lygna. Gratulerer!

Godt oppmøte på tribunen. De fleste valgte ståplass i dag...