J19 dugnad 4. mars - Holmenkollmarsjen

Som tidligere år skal vi også i år stille med dugnad under Holmenkollmarsjen. Det er i år lørdag 4. mars og arbeidet går på å håndtere bagasje for løperne. Oppmøte kl. 07.30 for opplæring - det er mest trøkk i perioden 08.30 til ca kl 12.

Alle familier på Junior-gruppa må stille med minst én (helst to) personer. Inntektene går til laget, og vi får betalt per time per person.

Om noen har problemer med å stille hele dagen er det også mulighet for å være med på deler av dagen men det trengs mye folk! Ta gjerne med familie, venner og kjente. :)

Husk dette er relativt tungt arbeid så hvis man har ryggplager eller andre tilsvarende plager så kan det være lurt å finne andre til å stille.

Arbeidet går ut på å tømme lastebilene som kommer med bagasjen fra starten i Sørkedalen. Bagasjen skal sorteres etter start-nummer slik at det er enkelt å finne bagasjen til løperen når de har kommet i mål (ca 4000-5000 bagger/sekker).

Når løperne kommer i mål skal bagasjen leveres ut så raskt som mulig så løperne slipper å stå og vente og fryse. Da blir de veldig glade!

Dette er en sosial og hyggelig dugnad med mye frisk luft. Vi har høstet mye skryt for vår innsats de årene vi har holdt på. Mange har satt sin ære i å stå klar med bagasjen når en løper kommer og det blir alltid blide ansikter av slikt! 

Vårt oppmøte i Holmenkollen er senest kl. 07:30 slik at vi kan gjennomgå og forklare oppgaver.

Merk at det er vanskelig med parkering i området så det kan være lurt på ta t-banen. Det er mulig vi får ordnet transport oppover men kommer tilbake til det.

Dugnaden er ferdig for de fleste ca kl. 16:30 men de aller hardeste vil holde på til ca kl. 18:00 for å rydde vekk gjerder etc.

Siden vi har dette som en betalt dugnad har vi ikke rett til mat som blir servert til de frivillige. Derfor kan det være lurt å smøre niste så man har noe å putte i magen. Husk det vil bli en lang og hard dag (men vi kan love at ingen vil kjede seg).

MELD FRA TIL MARTIN H INNEN 25. FEBRUAR HVOR MANGE SOM KOMMER FRA HVER FAMILIE OG HVOR LENGE DERE KAN VÆRE MED.