Pakkeliste og info treningsleir Athen - Hellas

Informasjon og pakkeliste - Athen 2017

Nå nærmer det seg vinterens høydepunkt for gutta - treningsleir like utenfor Athen hos The Ranch i hele vinterferien (https://www.ranch.gr/view_subpage/1/about-us): som vil gi guttene opplevelser som varer livet ut, og som vil bidra til at 2017 sesongen blir mer fremgangsrik sosialt og sportslig! Guttene skal få mer detaljert info om treningsleiren på spillermøte fredag før treningen. Kvaliteten blir topp med mye god mat og drikke, mye variert og tilpasset trening og restitusjon, to treningskamper mot solid gresk motstand og en helt ny kultur ute i den greske naturen :)

Oppmøte på Gardermoen mandag 20.februar senest kl.04:00 (sharp) ved innsjekkingsskranken oppe (Der vi møttes før avreise til Barcelona). Avreise kl. 06:05 med SAS. Gutta kommer hjem søndag 26.februar med fly som lander på Gardermoen kl.18:15. 

Alle spillere og trenere skal reise i Lyn tøy - svart bukse, med blå ytterjakke eller rød treningsgenser. Du trenger ikke reise med ullundertøy og svette på turen ned. Ha en lett Lyn t-shorte tilgjengelig i sekken. Vi reiser som en enhet, spiller som ett lag og opptrer oss som gode forbilder både på og utenfor banen. Husk at vi representerer Lyn og Norge når vi er ute på tur. Foreldre oppfordres også til å ta med Lyn-effekter slik at vi markerer oss i Athen.

Vi er 21 spillere, to trenere og to foresatte på turen. Gunnar (+47 93054127), Jonathan (+47 40976538) er trenere på turen. Foreldrekontakter under turen er Harald (far Adrian) som skal bo med gutta på treningsleiren (+47 90039810) og Felix Schneider (far til Daniel: +47 9003 4329). 

Spillere og trenere bor på The Ranch, med innkvartering i 3/4 roms hytter, med gode fasiliteter. Hotellet ligger 1.min unna gressbanen vi skal trene på. Alle måltider er inkludert. 

Ta en titt her: https://www.ranch.gr/

Pakkeliste:

 • PASS

 • Reiseforsikring + anbefaler Europeisk Helsetrygdekort

 • Lommepenger

 • Toalettsaker (evt medisiner)

 • Dersom man tar med mobil er dette på eget ansvar - husk at bruk av mobil i utlandet er dyrt!

 • Fotballsko -  GRESSSKO + kunstgress

 • Leggskinn

 • Ispose, tape og støttebandasje

 • Vannflaske

 • Hjemmedrakt+ bortedrakt

 • Rød- og eller blå treningstrøye (Gjerne ha to rød - det blir vondt lukt om en skal bruke en i 6 dager)

 • Shorts - blå (2 stk)

 • Strømper - to par røde

 • Overdel oppvarming - rød

 • Treningsbukse - sort

 • Blå Lyn Hummel ytterjakke (regnjakke) - reiseantrekk

 • Varm ullgenser

 • Joggesko

 • Slippers

 • Bag/sekk - til bruk til og fra trening

 • Lue, votter, bøff (ikke et must)

 • Varm jakke

 • Fritidstøy

 • Ekstra badehåndkle til basseng / beach

 • Solkrem

 • Ballpumpe


  Spørsmål?

  Kontakt lagleder Christian Sjødin (+47 93043989) eller Gunnar Arnstad (+47 93054127).