G02: Seier 2-0 for Kretslaget

Dyktige gutter:  Daniel og Arselan etter kampen mot Buskerud Fotballkrets.  Foto:  Felix Schneider

Dyktige gutter: Daniel og Arselan etter kampen mot Buskerud Fotballkrets.
Foto: Felix Schneider

Oslo Kretslag 2002 vant 2-0 borte mot Buskerud Kretslag på søndag. Etter en god start på kampen ble det en litt mer rotete andreomgang for Oslo. For Lyn spilte Arselan en omgang, mens Daniel spilte 1,5 omgang. 

Vi skrev tidligere at dette var siste samling for G02-kretslaget, men det viser seg å være feil informasjon, og det gjenstår enda noen kretssamlinger for dette kullet i 2018. Dog blir det ingen egen sonegruppe i år, og derfor kun uttak til kretssamlingene.

Vi gratulerer Oslo Fotballkrets og våre gutter med seieren og håper sjansen byr seg igjen ved neste samling.