J19: Seriegull i sikte!?

Kan Hedda og resten av j19-jentene dra dette i havn?

Kan Hedda og resten av j19-jentene dra dette i havn?

Når det gjenstår to kamper i J19-serien så leder vi tabellen, og har muligheten til å dra serieseieren i havn for første gang på mange år. Selv om seriespillet er ment som en utviklingsarena i Lyn, og vi ikke har resultatmål her, er det jo moro å se at vi likevel holder godt nivå. Nå som vi er så nære er det ingen tvil om at jentene har ambisjoner om å stå løpet ut, og ta seriegull!

Høstsesongen har vært travel. Mange av jentene har også spilt 2. divisjon, og noen har fått prøve seg i 1. divisjon. Det har ført til muligheter for yngre spillere fra J16-laget som har bidratt meget godt til de gode resultatene.

Tabellen per 7. oktober 2017

Tabellen per 7. oktober 2017

Vi kan absolutt ikke være misfornøyd med høstsesongen så langt. Her har vi slått sterke lag som Oppsal 7-1, Kolbotn 4-0 og Stabæk 4-1. At vi bomma litt mot Bærums Verk Hauger (3-3) og Øvrevoll Hosle (tap 3-4) får så være - dette er likevel veldig imponerende.

Den største bragden var nok å slå Vålerenga hele 7-0 på hjemmebane. Vålerenga har vært sterke i hele år og de møtte med flere overårige og spillere med toppserieerfaring. Det vitner om et sterkt lag når vi da slår dem med så store sifre og overtok med det tabelltoppen.

Så langt i serien har vi vært sterke, 12 seiere, 2 uavgjort og 2 tap. Vi har scoret 71 mål og sluppet inn kun 19. Vi er både det mestscorende og det mest gjerrige laget i serien så langt.

Vi skal komme med en skikkelig oppsummering etter at serien er ferdig, men det er ikke tvil om at alle som har bidratt i J19-serien (og det er ganske mange!) har gjort en strålende innsats. Det er mange som har fått prøve seg på nytt nivå og klart det med glans. Det er gøy å se at mange får utvikle seg i Lyn.

Vålerenga puster oss godt i nakken. De ligger fire poeng bak med en kamp mindre spilt. Vi har igjen Amasone hjemme og Skedsmo borte. Dersom vi holder fokus og øya på ballen, bør det være muligheter :).

Heia Lyn!