G02.1: Åpent prøvespill i uke 44

Lyn.jpg

Åpne treninger:
I 2018 spiller Lyn G02.1 i G16 Interkrets og i den forbindelse får vi veldig mange henvendelser fra spillere utenfra som ønsker å trene med oss. I uke 44 kjører vi derfor åpne treninger tirsdag og torsdag kl. 19:00 - 20:30 med oppmøte 18:45. 

Dagens stall:
Dagens stall er solid og vil stå seg godt også i 2018. En av våre er imidlertid allerede flyttet opp på juniorlaget som spiller Interkrets B - her kan flere følge etter i løpet av vinteren. I tillegg har en signalisert at han ikke blir med i 2018, og vi har derfor plass til noen gode forsterkninger utenfra før en spennende Interkretssesong med 26 seriekamper med oppstart i midten av april. I tillegg kommer alt av turneringer, hospitering opp/ned der vi avgir spillere.

Hvem ser vi etter?
Vi sikter høyt og mener vi allerede har en sterk tropp, men er ute etter typer med de rette holdninger som kan forsterke gruppen. Vi er opptatt å få inn spillere som vil opp og frem, spillere som er vant til å trene mye, både med laget og på egenhånd, og som ser verdien av et sterkt kollektiv. Vi kan garantere at du kommer til en gruppe med et ekstremt høyt potensial og ambisjoner både for sesongen 2018 og for årene som kommer. Målet er å bygge en gruppe som kan danne stammen i et fremtidig A-lag i LYN!

Vi ser etter spillere i tre kategorier; 

 1. Spennende 2002-spillere som kan ta steget opp på juniorlaget vårt nærmest umiddelbart eller i løpet av sesongen, men som også vil forsterke 02-laget i Norgesmesterskapet G16 og andre eliteturneringer vi skal delta på. 

  I denne kategorien har vi noen få navn på blokken, men det er mange vi kanskje tror at har det bra i klubben de allerede er i, men som kanskje tvert i mot ønsker seg til et annet utviklingsmiljø og har troen på det vi holder på med i Lyn. Til deg er det bare å si: Ta kontakt - det er ikke sikkert at vi gjør det hvis vi tror at du allerede har det fint der du er!
   
 2. Spennende 2003(2004?)-spillere som ser etter en god utviklingsarena for å ta det neste steget. Dette kan være spillere som enten er god nok for å spille G16 Interkrets, eller som kan bli det i løpet av sesongen gjennom spill på G15.1 og fast trening med G16 Interkretslaget. Vi har allerede noen veldig gode 03-spillere i troppen vår, men ønsker oss et par til gode yngre spillere i denne kategorien.
   
 3. Keeper: Etter at Jacob Lote reiste til Belgia denne sommeren har vi kun hatt en keeper på mange treninger og kamper. Vi har to veldig spennende 2004-keepere i klubben, men ønsker oss minst en eldre keeper inn i keeperteamet vårt. Magnus Ødegård (2002) har vært vår førstekeeper i hele år, men har savnet en å sparre mot etter at Jacob dro til Belgia. Det kan være ensomt å være alene keeper, og får vi inn en ny lagkamerat til Magnus, kan det hende at vi klarer å overtale vår egen superkeeper til å bli med videre også inn i 2018! Han har i utgangspunktet tenkt å ta en pause fra keeperplassen, men kanskje kan en lagkamerat i denne posisjonen være med på å gjøre både din og hans treninghverdag bedre både sportslig og sosialt! 

  En god 2002-, eller 2003-keeper er derfor sterkt ønsket!

Hvis du passer inn i en av disse tre kategoriene håper vi at du tar kontakt med oss og kommer innom en av øktene i uke 44. 

Fra uke 45 vil vi være litt mer restriktive på hvem som får trene med laget slik at vi får mest mulig ro, og minst mulig flyt av stadig nye prøvespillere på trening. Det betyr at kun spillere vi har gode referanser på vil få mulighet til å trene med oss fra uke 45, samt dem som gjør det godt i uke 44. Uke 44 er derfor sjansen til dem som kanskje har gått litt under radaren til oss trenere i Lyn.

Ønsker du å prøvespille:
Ta kontakt med Tresor Egholm på tresor@lynfotball.no. 
Husk at et evt. prøvespill må være avklart med egen klubb og bekreftelse sendt på mail til tresor@lynfotball.no før første økt med Lyn.