G02.1: Kampreferater Odd Elite Cup 2017

Lagene gjør seg klar for kamp på treningsbanen til Odd, like utenfor Skagerak Arena.

Lagene gjør seg klar for kamp på treningsbanen til Odd, like utenfor Skagerak Arena.

Kamp 1: Puljespill
Da er første kamp unnagjort, dessverre med tap 0-1 for Hinna fra Stavanger. 
Til tross for lite finspill i førsteomgangen er det Hinna som har de største farlighetene, uten at det var noen kanonade mot målet til Magnus. 1-0 kommer på en bakromsball som det kriges godt på, og ballen sniker seg over dødlinjen før vi får klarert.  

I andreomgang er det Lyn som har initiativet og spiller Hinna veldig lav. Dessverre blir vi litt for ivrig i enkelte situasjoner, og skyter i blokken eller like utenfor. Størst sjanse har vi når Musa får en perfekt stikker fra Oscar Bobb, men ballen bli dyttet videre ut til Michael som får en vanskelig vinkel og skyte fra, og skuddet går rett i blokka.

Spillerne har spist en god middag i kveld, og er nå kommet i seng på klasserommet. I morgen er det to viktige kamper når Skeid og Kragerø står for tur. Seier i begge disse vil ta oss videre til A-sluttspillet som selvsagt er et av delmålene med turen. 

Vi takker Hinna og dagens dommer for kampen, og ønsker begge parter lykke til videre med turneringen. For vår egen del går vi en spennende dag i møte i morgen!