G02.1: Lyn - Ullern: 0-3

Her forklarer vi til publikum at vi forsøker å vise Fair Play ovenfor våre motstandere, og andre lag i serien. Det ville dessverre ikke kretsen eller NFF ha noe av.

Her forklarer vi til publikum at vi forsøker å vise Fair Play ovenfor våre motstandere, og andre lag i serien. Det ville dessverre ikke kretsen eller NFF ha noe av.

Lyn Fotball G15 mister poengene til Ullern fordi oppsatt kamp 8. oktober ikke ble spilt da dommeren ikke møtte. Vi kunne brukt en forelder, men både vi og Ullern mente det var riktig å utsette slik at kampen kunne gå med nøytral dommer.

Vi registrerer at de to lagenes hensyn til fair play ikke følges opp av kretsen. Det beklager vi, og vi synes det er leit og overraskende. For oss i Lyn Fotball G15 får ikke 0-3 noen konsekvenser da vi uansett er sikret plass blant de fem beste og dermed Interkrets i 2018. Men det er andre lag som naturligvis kan ha blitt påvirket av dette (Ullern kunne fått tre poeng også hvis kampen var spilt).

For vår del har vi igjen en kamp - det som skulle vært seriefinalen mot KFUM førstkommende søndag, blir nå en fin oppkjøring mot Odd Elite Cup som spilles helgen etter.