G02.1: Spillermøte og første treningsøkt i 2017

For å starte med det siste først: Årets første lagstrening for G02.1 er nå unnagjort. Det virker som de aller fleste har holdt formen bra ved like i juleferien, eller så var det overskuddet som gjorde utslag i en økt med bra tempo og mye fint spill.

Før økten hadde vi en time med litt gjennomgang av hvordan året blir seende ut i korte trekk, samt en liten teoriøkt rundt temaet "Fotballmentalitet". Gjennom årets sesong skal vi forsøke å få til noen flere av disse korte teorisekvensene.

Uten å gå for mye i dybden, slår vi fast at det var godt å komme i gang igjen, og at vi gleder oss til årets fotballsesong!

Noen bilder fra dagens trening ser dere under, og flere bilder fra dagens økt, finner dere på facebooksiden til Lyn Gutter 2001 - TG1.

Litt instruksjon til det gule laget før første spillsekvens.

Litt instruksjon til det gule laget før første spillsekvens.

Even dunket inn noen mål i dag - det lover godt foran en lang og spennende fotballsesong!

Even dunket inn noen mål i dag - det lover godt foran en lang og spennende fotballsesong!

Mikkel (med ball), Jacob (jager) og Daniel (bakerst i bildet) har alle tre vært mye å se på Kringsjå i romjulen. Formen ser meget bra ut hos alle tre. (Aleksander Leheld, hospitant fra TG2 med ryggen til.)

Mikkel (med ball), Jacob (jager) og Daniel (bakerst i bildet) har alle tre vært mye å se på Kringsjå i romjulen. Formen ser meget bra ut hos alle tre.
(Aleksander Leheld, hospitant fra TG2 med ryggen til.)