Treningskamper + cuper G03.1 - 2017

Guttene ser frem imot treningskampene 2017

Guttene ser frem imot treningskampene 2017

 

Da er treningskamper for 2017 spikret, og som vi pratet om på foreldremøtet så ønsker vi tøffe motstandere som kan gi oss tøff matching som kan vise hvor vi står i forhold til sesongstart.

Følgende lag skal vi møte til treningskamp: Lyn G04.1, KFUM, Bærum, Årvoll, Nesodden, Høybråten/Stovner.  Jeg kommer til å skrive litt om hver enkelt motstander da vi har møtt alle dem i treningskamp/serie/cup.

4. Februar - Lyn G04.1 - Hjemmekamp - Kampstart kl: 10:00
11. Februar - Bærum - Bortekamp på kadetten - kampstart kl: 10:00
4. Mars - KFUM - Bortekamp på KFUM Arena - kampstart kl: 14:30
12. Mars - Nesodden - Hjemmekamp - Kampstart kl: 10:00
19. Mars - Årvoll - Hjemmekamp - Kampstart kl: 10:00
2. April - Høybråten/Stovner - Bortekamp - Kampstart kl: 11:30

Cuper som vi kommer til å delta på i 2017 er følgende:
* Notodden Elitecup (Der er puljen allerede klar og vi møter Lørenskog - Strømsgodset - Djev) 
* Holmen Elitecup (Mai)
* Gothia Cup (Juli)
* Hamar Talentcup (September)
* Adidas Cup (Går når serien går)

Litt fakta om lagene vi skal møte i treningskamp:
* Lyn G04.1 - Har ikke så stor kjennskap til laget, men de har endel spillere fra Lyn Puma laget som gjorde det bra hvis man ser på resultat på ulike cuper i 2016. De har også tre G05 spillere som er teknisk gode. Totalt sett så er dette ett lag som har mange gode tekniske spillere som kan lage endel trussel.

* Bærum - De har hevdet seg bra på ulike cuper 2016. Blant annet 2 plass på Hamar talentcup, 1 plass på Odd elitecup. De meldte laget opp i G02 serien og har matchet seg mot fysisk gode spillere og har litt mer "rutine" på 11er fotball enn våre Lyn gutter. De har to spillere på Krets som er offensive spillere som alene kan lage mye trøbbel. Fysisk & godt ballbesittende lag. 

* KFUM - Dette laget vant uoffisielle NM - cup / Adidas cup 2016, vant avdelingen sin ganske greit, og vant KM sluttspillet også. Dette er ett lag som kommer til å gi oss veldig tøff matching. Laget har en solid stamme med mye fysikk og fart og det kommer vi til å merke. 

* Årvoll - De vant avdelingen sin ifjor og er det laget som slapp inn minst, veldig vanskelig lag å spille seg igjennom/bryte forsvaret. Forsvaret leverte alltid gode matcher mot Lyn. De har spilt med hverandre en god stund, så vi kommer til å merke hvor trygge de er på hverandre med ballen, samt farten noen av spillerne har.

* Høybråten/Stovner - De vant også avdelingen sin ifjor, fysisk og raske spillere som kommer til å gi oss utfordringer, regner med de går for å vinne avdelingen sin kommende sesong. Dette er et lag som er ballbesittende.

* Nesodden - Møtte de i Nesodden Elitecup.
De har en stor og kraftig spiss som vet hvor målet står og spillerne på det laget vet hvor han står. De er veldig kompakt uten ballen, vi vil få en tøff matching mot disse iår også. 

NB: Etter kampen mot Bærum så kommer A-laget til Lyn, møte Bærum A-lag til treningskamp, denne kampen skal vi se. 

 

Guttene er klare!

Guttene er klare!