G02.1: Treningskamper i vinter

Jakob Jørgensen og Co lader opp mot 2017 sesongen med et tettpakket og spennende program før seriestart i april!

Jakob Jørgensen og Co lader opp mot 2017 sesongen med et tettpakket og spennende program før seriestart i april!

Det vil bli lagt opp til flere treningskamper inn mot sesongen, og enkelte av kampene er allerede lagt inn i årsplanen. Planen er å møte variert motstand der vi både kan styre kamper, men også må spille treningskamper der vi må ligge litt lavere og forsvare oss. Vi kommer til å møte lag med stor hurtighet fremover på banen, fysiske lag, og tekniske lag. Sannsynligvis får vi kjørt oss kraftig i enkelte av kampene, men i treningskamper er resultatet litt underordnet, selv om vi som lag, alltid skal ha lyst til å vinne alt. 

Første treningskamp for sesongen kommer førstkommende søndag kl. 14:30. Internkamp mot G19.2 på Kringsjå.

Deretter har vi to tøffe kamper mot Angered MBIQ som slo IFK Göteborg i kamp i 2016, og deretter mot IFK Göteborg. Begge kampene går i Bravida Arena. 

12. februar møter vi Asker på Føyka. I forbindelse med den kampen er det planlagt en stopp hos fam. Dypvik Flaa i Asker. Det blir enten før kampen, eller etter kampen, og vi kommer nærmere tilbake til dette når det nærmer seg selve kampen. Asker vant sin G14. 1. div avdeling i fjor, og allerede der får vi svar på hvor vi står i forhold til noen av de bedre G15 lagene vi skal opp mot i årets sesong.

Etter en frihelg i uke 7, blir det treningsleir med proffdager på Kringsjå i uke 8. Uken avsluttes med treningskamp mot Holmen som vi vet at holder et høyt 02-nivå. 

I uke 9 møter vi et nytt bekjentskap i Lisleby på bortebane. Lisleby høres kanskje ikke ut som et storlag, men laget er et av de beste lagene i Østfold med seier i vårcupen i Østfold, 2. plass i Aarvika Cup Sverige og andreplass i kretsmesterskapet etter en sen utligning og scoring til motstanderen i finalekampen. Dette kan derfor bli en artig og fartsfylt kamp.

I uke 10 er det KFUM som står for tur. Etter mange tette og gode oppgjør mot KFUM i 2015, ble laget med samme farger på draktene litt for sterke for oss i 2016. I 2017 tenker vi å rette opp igjen den balansen, og vi gleder oss til å måle krefter mot våre venner fra Oslo Øst.

Resten av kampene blir orientert om løpende i egne saker, men oppkjøringen inn mot IberCup i Cascais og seriesesongen kommer til å bli hektisk, men god og spennende, og inneholder noen godbiter både her og der innimellom gode treningsøkter på Kringsjå!