J19: Gull og Sølv i Sprint Jeløy Jentecup

Alle finalejentene (foto: Eli Roaldseth)

Alle finalejentene (foto: Eli Roaldseth)

Denne helgen har vi deltatt i Sprint Jeløy sin Jentecup i Mossehallen. Gjennom to dager har to Lyn-lag spilt seg gjennom gruppespill, kvartfinale, semifinale og møttes til slutt i finalen i J19-klassen. 

Denne cupen er spesiell ved at banene har vant (vegger) rundt hele banen så ballen er i spill så og si hele tiden. Det blir derfor stort tempo og det stilles krav til god teknikk og utholdenhet.

Gruppespillet ble forholdsvis enkelt for begge Lyn-lagene der begge ble puljevinnere med til sammen hele 68-0 i målforskjell!

Lyn 1 slo så Bærums Verk Hauger 5-2 i kvartfinalen, mens Lyn 2 sin motstander Amasone dessverre hadde trukket seg. Lyn 2 gikk dermed til semifinalen uten kamp.

I semifinalen ble det endelig litt skikkelig spenning. Kolbotn stilte også med to gode lag i turneringen, så i begge semifinalene ble det Lyn-Kolbotn. Lyn 2 vant sin kamp 7-3, mens for Lyn 1 var Kolbotn i ledelsen 2-1 helt til Lyn fikk straffe rett før full tid. Straffen gikk inn og på stillingen 2-2 gikk det så til «sudden death». Her må begge lag må ta ut en spiller hvert minutt og første mål vinner. Med tre spillere på hvert lag fikk Lyn 1 til slutt satt den avgjørende scoringen og var videre til finale mot Lyn 2.

I finalen var det Lyn 2 som nok hadde mest krefter igjen utover kampen og vant til slutt 7-2.

God trening, god innsats, og en artig helg for de på banen og de på sidelinjen.

Neste helg venter ny futsal-cup på Lillehammer. Stay tuned! :-)