Serieleder på bortebane

Det var duket for toppoppgjør da vi gjestet serieleder Årvoll på Årvoll kunstgress. De stod med imponerende 13 seiere og ett uavgjort på 14 kamper. Med seks serierunder igjen og 13 poeng foran er de vanskelige å ta igjen, men vi var fast bestemte på at det eneste laget som kunne slå de og ikke la de få en ubeseiret sesong var oss, og vi skulle vise at vi kan slå hvem som helst om vi er «på».

De første 10-15 minuttene er vi veldig preget av stundens alvor og spiller med skyhøye skuldre, mye feilpasninger, og dårlig samarbeid, førte til at Årvoll styrte kampen og kom fryktelig nærme med et stolpeskudd. Vi viser dog at vi kan spille bra når vi slapper av og tar i større grad over kontrollen. Førsteomgangen var en veldig jevn omgang, men 10 minutter før pause tar vi ledelsen etter at Erle snapper opp et tilbakespill og plasserer ballen enkelt i mål med venstrefoten.

I pausen snakket vi om å fortsette som vi gjorde de siste 20. Hvis vi slapper av i spillet vårt og har det gøy er vi vanskelige å stoppe.

I andreomgang fortsetter vi det gode spillet og triller oss rundt motstander ved flere anledninger. Vi hadde blant annet et stolpeskudd før det endelig løsnet med scoring av Hedda Finstad som etter klabb og babb, på en glimrende slått corner av Selma, setter ballen i lengste hjørne. Vi fortsetter det gode spillet og får litt senere 3-0 ved et kjempeskudd av Kristiane. Vi har full kontroll på matchen og det går mot en fin 3-0 seier. 10 minutt før slutt blir det litt spennende da Iben fikk gult kort, og dermed fem minutters utvisning. Dette resulterer senere i 3-1 og litt nerve i kampen.

Vi viser likevel at vi har utviklet oss mye, og der vi tidligere har kollapset kontrer vi her inn 4-1 to minutter før slutt ved Hedda Finstad etter ett strålende innlegg av Helene.

4-1 er et faktum og vi påfører Årvoll deres første tap for sesongen etter en strålende kamp. Den innsatsen vi legger ned og jobben vi gjør sammen fører til at vi presterer en meget god kamp hvor vi trenere ikke har noe å utsette på. Nå er det fem kamper igjen av sesongen, kjemper vi sammen og spiller på samme måte kan dette bli en veldig hyggelig høst!