Skal det snu?

Etter et par svake kamper på rad, var det tid for revansje, og alle var klar over hva som skulle gjøres!

Vi går ut i kjent stil, med offensiv tankegang og høyt press defensivt. Det tok ikke lange tiden før Hedda Finstad fant nettmaskene. Som vanlig senker vi skuldrene litt etter det første målet og vi begynner virkelig å spille ball. Vi setter opp gode kombinasjoner og får et par raske mål til. Etter hvert synker tempoet og presisjonen litt, men vi opprettholder et godkjent trykk ut omgangen.

I pausen snakker vi om tempoet som kan bli mye bedre, og at vi må få opp gleden i spillet vårt. Det var lite initiativ og entusiasme i den første omgangen. I andre omgang begynner pasningene virkelig å sitte og vi spiller med en mye høyere selvtillit. Fine kombinasjoner på kanten og gode innlegg sørger for flere mål.

Etter 7-0 og halvspilt omgang begynner vi å bli fryktelig ukonsentrerte. Det tar litt tid og krefter, men på slutten kommer det 3 flotte mål etter godt samarbeid og vi er meget fornøyd med 10-0 over Skeid.

  Deler av kampen ble filmet fra filmtårnet. Dette skaper gode bilder av hva vi gjør bra og hvilke andre alternativer vi eventuelt har og hva vi kan forbedre oss på. Dette gir også god grunn til å ha en analyseøkt der vi ser tydelig situasjoner, slik at vi fortsatt kan utvikle oss som et lag.

Takk for kamp og takk til dagens gode dommer!