Høybråten/Stovner - Lyn

Tid for en ny tøff kamp mot Høybråten/Stovner. På hjemmebane i vår spilte vi 0-0 i en kamp vi føler vi burde fått mer ut av. Vi blir enige om å ta revansj for kampen mot Nesodden og vise hva vil virkelig kan.

Første 20 minuttene spiller vi veldig bra og Høybråten kommer knapt til en eneste sjanse. Vi har muligheten til å score både to og tre mål, men vi er litt unøyaktige på siste tredjedel både i avslutningene våre og i siste touchen. I stedet skjer det som ofte skjer i fotball. Høybråten kommer på en sjelden visitt og ukonsentrasjon fra oss gjør at de kommer veldig lett igjennom og scorer. Resten av omgangen virker det som vi er preget av målet og klarer ikke levere på samme nivå som de første 20.

Lyn - Høybråten.jpg

I pausen blir vi enige om å konsentrere oss om å prestere slik vi gjorde i starten av første. Det ender med at vi får en ny i fjeset ganske tidlig i første etter litt klabb og babb rundt egen 16. Igjen så blir vi stresset og klarer ikke roe ned spillet slik vi vet vi kan. I stedet for å bruke hele laget til å holde på ball, vende spill og sette opp hverandre blir det veldig mye en og en på banen. Dette resulterer i at vi ikke klarer å skape noe særlig. Likevel får vi ett mål fra bra kombinasjonsspill ved at Nora spilles gjennom med keeper og plasserer ballen enkelt i hjørnet.

Lyn - Høybråten3.jpg

Dette skjer med 10 minutter igjen, noe som gjør at vi blir paniske i jakten på utligningen. Det blir mye lemping og vi vet selv at dette er en del av spillet vi ikke har øvd på og dermed blir det også vanskelig å gjennomføre i praksis. Vi må lære oss å fortsette med å holde ballen langs bakken og sette opp kombinasjoner, selv i jakten på utligning med noen minutter igjen. Det er ved å spille vårt spill viskaper sjanser og dermed også mål.

Alt i alt en ny kamp under pari, hvor vi blir for opptatt av å gjøre ting på egenhånd i stedet for å spille hverandre gode. Vi må likevel ta med oss de første 20 og bygge videre på det!