2 kamper på 2 dager for Lyn G02.1

1. kampen mot Bjørndal på Mandag var utsatt fra fredagen og Lyn G02.1 fikk sin første kamp på det nye kunstgresset på Kringsjå. Guttene ser ut til å trives på den nye matten og starter kampen med et høyt press og noen solide sjanser. 
15 min inn i kampen får Mikkel et frispark på 18 m. som han selv velger å sette inn bak keeper.
Benjamin følger opp etter bra forspill av Jakob J, Jakob H og Michael og setter ballen kaldt til venstre for keeper. Benjamin og involvert i neste scoring hvor han spiller en meget god stikker gjennom til Oliver som scorer sitt første for dagen. Oliver følger opp med enda en scoring før pause etter assist fra Mikkel, 4-0 til pause. I 2. omgang scorer Theodor 2 ganger før Michael avslutter kampen med 7-0.

Vi vinner ofte ballen høyt i banen og er gode i gjenvinningen etter vi mister ball, huske å løse opp enten bredt eller i dypet før vi setter i gang nytt angrep. Godt gjennomført kamp; Bakre 4 er har god kontroll når Bjørndal kjører kontringer og blir bedre utover kampen med å føre frem og utfordre deres midtledd. Lote ikke mye involvert, men er flink til å prate og kommunisere i det offensive spillet. Sentrale midtbanen og de 3 offensive er sprudlende i dag og har mange gode innvolveringer, beckene er med høyt og vi presser Bjørndal lang ned på egen halvdel gjennom hele kampen. Godt tempo i pasningspillet og mange som blir med å spille i dag.    

Takk til motstander og dommer for gjennomført kamp.

Tirsdagen tok Lyn G02.1 turen ned til Tørteberg for å spille G15 kamp mot Frigg. 
I starten av kampen virker vi godt skrudd på og vår scoring kommer etter at Jakob J blir spilt opp sentralt og rettvender seg før han slår en fin pasning i bakrom mot Jakob H som legger inn på første, der er Benjamin og tar ballen rolig ned før han drar av en stopper og skyter solid ned i hjørnet. Herlig scoring.
Kampen er preget av et aggressivt og fysisk Frigg lag som presser oss høyt, hvor vi sliter litt med frispillingen i 1. omgangen, men løser dette bedre i 2. omgang.
Litt småslurv til tider gjør at vi noen ganger mister ballen i farlige posisjoner og Frigg kommer til noen farlige sjanser. 
Utover det er dette en kamp hvor vi egentlig har god kontroll og har flere muligheter til å avgjøre, men et Frigg lag som ofret seg foran eget mål og kjempet bra i flere posisjoner, i tillegg pådrar vi oss noen 3 kjedelige og unødvendige gule kort de siste 15 min, gjør at de får moment mot slutten og da også scoringen imot. Magnus er på den, men den sniker seg akkurat inn. og 1 minutt senere blåser dommeren av. 

Til helgen venter Hamkam cup og det er fint at vi før det har fått noen kamper med litt "trøkk"! både fra oss og motstanderen. 

Vi sees.