Oppdatert 6.9:Påmelding til Troll-cup i Kristiansand 28.-30. betaling m.m.

 

Lag er påmeldt, buss bestilt og hotellet booket!

Betaling
Alle spillere (både 15.2 og 15.1) betaler kr. 2 200.- til konto LYN J15.1 kontonr. 1503 72 19484.
NB! Husk å merke innbetaling med navn på spiller.

FRIST: 15. september

Grunnen til at alle betaler til den kontoen er at det letter budsjett, regnskap, utlegg der nede til mat osv. Et ev. overskudd blir enten benyttet til felles tiltak for begge lag, eller ført tilbake til lagene basert på antall spillere som har betalt inn. 

Foreldre er velkomne til å bli med
Foreldre som ønsker å være med melder seg til Kaare Falkenberg, kaarefalkenberg@gmail.com
Vi har leid buss og tar 400.- t/r for foreldre som vil være med på bussen. Søsken betaler 200.- for buss t/r. Dette betales til samme konto som over. Vi ordner også hotellrom på Yess hotel til foreldre/familier. Enkeltrom 698,- og dobbelt 798.- pr natt, inkludert frokost. Den enkelte forelder gjør opp direkte med hotellet der nede.  

Hva dekkes for spillerne?
Prisen dekker egen buss t/r Kristiansand, overnatting to netter på Yess Hotel og alle måltider. I tillegg dekkes transport og overnatting for våre trenere, samt overnatting for bussjåføren. Mye for pengene med andre ord.

Vi satser på en skikkelig sesongavslutningstur for hele gjengen!