Lyn - Kjelsås 2

Kampen i dag ble spilt på Bjølsen 1 på en vanskelig gressmatte, men Lyn greide allikevel å spille fotball på sine premisser. Kjelsås ble presset lavt i banen og lå med mange spillere foran boksen og forsvarte seg bra i 1. omgangen.
1. målet vårt kommer etter at Jakob blir spilt opp i mellomrom og fyrer av fra 25m, ballen får en lei skru for keeper og ender opp i krysset.

På scoringen imot blir vi straffet på kontring etter labert forsvarsspill, Kjelsås ender opp 1v1 og Tveter prøver å blokkere, men ballen treffer beinet hans og gjør det vanskelig for keeper å lese utgang og bane på skuddet.

Vår 2. scoring kommer etter at Håkon blir tatt inne i 16m. Theodor setter den sikkert nede til venstre for keeper - god straffe.
Even kommer innpå i 2. omgang og putter første scoring etter et fint skudd forbi keeper, bra kombinasjoner i forkant. Scoring 4 og 5 er noen komiske scoringer, men de kommer etter at vi jobber hardt og legger press på Kjelsås sin keeper. Først får Tobias en i ansiktet på en blokkering og så får Even en i ansiktet på retur fra skudd.
6. scoringen kommer etter at Håkon og Daniel setter opp 2v1 på corner og ender med at Daniel skyter hardt i lengste. Fin scoring.

Vi vinner ballen ofte høyt i banen og greier å presse Kjelsås lavt i banen, sett bort ifra scoringen er det ikke ofte vi slipper Kjelsås til mange farlige situasjoner, de bak har god kontroll gjennom kampen. Midtbanen greier å kombinere fint med hverandre og de foran, til tross for vanskelig matte og lite rom siste tredjedel, dette ble større i 2. omgangen og det greide vi også å utnytte bra. Beckene var fint med i det offensive spillet og frontspillerne våre er flinke til å skape og utnytte rom med gode bevegelser slik at vi ofte kommer i posisjon til å score. Noen fine mål og noen heldige mål i dag, men mål er mål.  

20 min inn i omgangen lander Even forkjært og får en skade i lav rygg, dette viste seg "heldigvis" å være et hardt slag i nyre. Takk til Kjelsås for kamp og forståelse når skaden først er ute og foreldre og resten som hjelper til. God bedring til Even og håper vi ser han tilbake på banen i løpet av kort tid

Dagens tropp:

 

1. Jakob Lote
22. Benjamin Hem
21. Brigham Larsen
5. Daniel Schneider
11. Even Hatling
14. Håkon Sjåtil
6. Jacob Hanstad
16. Jakob Jørgensen
4. Kristian Tveter
8. Mads Aaserud
15. Michael Isachsen
23. Nathanel Butel
18. Theodor Strømøe
27. Tobias Danielsen

*Noe sykdom i dag i tillegg til at noen spillere hviler litt frem mot neste kamp og neste uke. Nå ble fredagens kamp flyttet til mandag, noe som gjør at guttene gjerne må bruke torsdag og fredag til egentrening før det kommer nye treninger til helgen.
2 kamper i starten av neste uke og cup neste helg gjør at det blir en uke med mye kamper og spennende motstand. 
Vi sees snart.