G14.1: Flott start på høstsesongen!

Både Lyn og Nesodden skaper noen store sjanser i den første omgangen, men gode keepere på begge lag, samt litt udyktighet sørget for at det faktisk stod 0-0 til pause. Vi brukte litt tid på å finne ut av den nye formasjonen, samtidig som Nesodden jobbet hardt med å stenge rom for oss. Utover i andreomgangen begynte det å åpne seg opp flere rom, og dermed kom også scoringene.

Undertegnede husker dessverre verken hvem som scoret eller hvem som hadde assistene i dag, men det var noen fine mål der godt kombinasjonsspill var en viktig ingrediens ved alle fire målene.

Vi er gode på det høye presset vårt i dag, og vinner ballen ofte tilbake høyt i banen. Defensivt blir det naturligvis mange 1v1 situasjoner, men dette løste dagens forsvarstrio på veldig bra vis, og da Nesodden kom helt igjennom ved tre fire anledninger, stod Magnus som en levende vegg helt bakerst. Det ble nok flere offensive involveringer enn defensive i dag fra Magnus, men det er likevel viktig å være skjerpet og klar når motstanderen først er i scoringsposisjon.

Vi tar resten av oppsummeringen på feltet neste uke, men konstaterer at vi har scoret 13 mål denne uken, sluppet inn et, tatt 6 poeng av 6 mulige, og ingen nye skader.

Takk til et hardarbeidende Nesodden for kampen, og takk til dagens danske dommer. Vi ønsker begge parter lykke til videre med høstsesongen.

Dagens tropp:
12. Magnus Ødegard
16. Jacob Jørgensen
11 Even Rui Hatling
3 Filip Djupvik Flaa
6 Jacob Hanstad
2 Kristian Berg Tveter
8 Mads Foss Aaserud
15 Michael Nedgård Isaksen
18 Theodor Schjenken Strømø
23 Brigham Titer Larsen
27 Tobias Danielsen
14 Håkon Sjåtil
9. Oliver Thomassen
22. Benjamin Edvardsen

* Jacob Lote spilte onsdag, og var derfor ikke med i dag. Arselan er spilleklar igjen til neste seriekamp, mens Mathias har kretssamling med 2003 denne helgen. Mikkel og Daniel spiller G15-kamp søndag mens Nathanel ikke er tilbake i trening enda.