Gothia cup 2016

Trenerteamet vil starte med å gratulere Lyn G2002.1 med en bra gjennomført turnering og en velfortjent bronsemedalje i Gothia cup 2016. Laget har møtt lag fra henholdsvis 7 forskjellige nasjoner; Sverige, Norge, Georgia, Island, Tyskland, Sør-Afrika, Brasil og Jordan.
Vi endte med å spille 9 kamper hvor vi tapte 2 (en i gruppespill - Sør Afrika og semi-finale - Jordan) vant 7, hvor 3 av seieren kom på straffekonkurranse. Vi scoret på 14 av 15 straffer og våre keepere reddet 4 straffer fra motstanderen.


Guttene har under cupen vist gode mentale styrker, mye individuelle ferdigheter og god samhandling som lag, de har holdt seg tro til arbeidsoppgaver, både på og utenfor banen og har derfor hatt et godt grunnlag for å kunne avansere i cupen. Det har blitt gjennomført mye riktig i denne cupen og Lyn G2002.1 har fullt fortjent kommet til en semifinale.

Inn mot Audi cup blir det viktig å fokusere på detaljene og prøve å unngå enkle feil. Vi må kunne gjenkjenne når vi har kommet i «trøbbel», vurdere da å være litt mer kyniske?

Sterk supportergjeng.

Sterk supportergjeng.

Videre takker trenerteamet hele foreldregruppen som var med ned til Gøteborg. Dere har virkelig stått på og bidratt på en veldig god måte. Både rundt laget med alt fra vannbøtter, vannflasker, restitusjonsdrikk og mat. Det ble kjøring hit og dit, henting av glemt utstyr, massasje, taping av knær, mat og drikke på rommet, felles middag på Hard Rock, resultatservice og info om motstandere, neste kamper, bilder og video osv. og ikke minst et enormt og positivt engasjement på tribunen. Det setter både vi trenere og ikke minst spillerne stor pris på.

Takk for nå og vi sees straks igjen.

Etter ni kamper sto gutta der som bronsevinnere.