Norway cup 2016

Etter Dana-cup er det rett på Norway Cup, med første kamp søndag 31. juli kl. 18.30.

Våre kamper i gruppespillet går på Ekeberg, Bjølsen og Valle Hovin. Merk at Brynstunnelen har redusert kapasitet, noe som kan skape store trafikale utfordringer om man kjører Ring 3 mot Ryen. Beregn tid og legg opp transporten slik at spillerne kommer i tide.

Lyn 15.1 er Lyn 2 i oppsettet til Norway cup. Oppmøte til kampene er 1 time før kampstart.

Søndag 31.7 kl. 18.30: Lyn - Etne, Ekeberg bane 33
Mandag 1.8 kl. 14.30: Lyn - Hesseng, Bjølsen bane 3
Tirsdag 2.8 kl. 14.30: Askim - Lyn, Valle Hovin bane 2

NB! Ha med gressko til kampene på Bjølsen og Ekeberg, i tillegg til kunstgressko, Er det tørt og hardt kan man antakelig bruke kunstgresssko også på gress. Kommer det nedbør eller er mykt bør man ha gressko.

Ha også reservedrakten i bagen, i tilfellet vi må bruke den.

Se for øvrig informasjon sendt ut per e-post.