Fremdriftsplan G15.1 - 1.div avd. 01 Høst

Kort oppsummert har Gothia Cup 2016 gitt mange erfaringer som vi tar med oss inn i høst sesongen. Spesielt gruppespillet uten innslupne mål med solid organisering og en spillestil med  preg av mer gjennombruddshissighet, en rå 64-delsfinale i A-sluttspillet, samt tapet mot Kumla som på mange måter viser at vi må bli skarpere der fotballen virkelig avgjøres, i boks... Fotballen er nådeløs av og til, og dette laget hadde uten tvil, for vår og Gothias del fortjent å gått videre. 

Rutiner på og utenfor banen, lagånd, struktur og organisering, samt lag- og enkeltprestasjoner har vi fått utallige erfaringer av på disse fire dagene i Gøteborg. Jeg håper dere fordøyer de godt og ser fremover. Spesielt de tette kampene hvor vi viser vårt potensial og høye nivå er opplevelser dere er sultne på å få frem oftere. Nå gjelder det bare å jobbe på videre og forsette dette prosjektet ’’Fino Alla Fine’’ som kun har vart i 10mnd!

Tirsdag 16.august har vi seriestart borte mot Vålerenga, og allerede nå starter forberedelsene, med tilpasset individualisering: Noen av dere skal ha restitusjon og hvile, og trene alternativt og skadeforebyggende. Andre er på vei tilbake og skal videre på ferie. Noen skal vedlikeholde kampform med Norway Cup G16.1, G15.2 og G14.1, mens noen skal innom andre sportslige utfordringer. Nå er det viktig å se det store bilde og tenke på hva faktisk DU som enkeltspiller trenger for å stille til første fellestrening 10. august 2016. Jeg vil komme med mine ønsker til foreldre/foresatte og enkeltspillere. 

Vi er fortsatt en stor familie, og siden fotballen er så uforutsigbar trenger vi fortsatt å ha ’’åpne sluser’’ mellom 01.1 og 01.2 der vi må ha konstante utfordringer for å utvikle oss. Men, for noen av dere må dere skape disse utfordringene på egenhånd med egentrening. Troppen til G15.1 denne datoen 10.august vil være annerledes. Noen spillere vil bli værende på G01.2, mens andre vil ta steget opp. Flere spillere fra G02.1 trenger også større utfordringer og må ut av komfortsonen og starte hospitering opp på G01.1. Dette viser seg blant annet fra deres sterke prestasjon i Gothia16. 

Dette vil naturligvis fungere motiverende, og skuffende og demotiverende for andre. Denne sesongen handler det om å få en solid treningsgruppe der de aller fleste holder et nivå med spesielle krav. Hvilke spillere som er i bruttotroppen vil bli annonsert før 10.august. 

Hvordan vi skal drive lag- og spillerutvikling i Lyn i 2016- og 2017 vil komme på spillermøte torsdag 11.august der undertegnede og har flere spennende ressurser på gang. Foreldremøte for G15.1 kommer noe senere i uke 32/33. 

Fortsatt god fotballsommer