Kolbotn - LYN

Foto: Gunhild Lien

Det var klart for første seriekamp etter sommeren og motstanderen var Kolbotn som vi tapte 1-0 mot hjemme på Kringsjå i april. Det var dermed en revansjesugen gjeng som dro til Sofiemyr.

Vi ble enige om å gå ut fra start og styre spillet, vi skulle sette fart og la de løpe etter oss. Det klarte vi veldig godt og ballen gikk fint mellom spillerne. Vi viser at vi de siste kampene har blitt mye bedre til å forsvare oss, samtidig som vi offensivt triller ball med tempo og variasjon. Vi slipper til veldig få sjanser, mye på grunn av den innsatsen vi legger ned og måten vi jobber sammen på.

Foto: Gunhild Lien

Foto: Gunhild Lien

0-0 til pause hvor jentene mente vi kunne heve spillet et par hakk og ta dette i andre omgang. Uheldigvis gikk det ikke slik, selv om tidvis overkjørte Kolbotn. Vi var veldig flinke til å bruke begge kantene våre for å komme til muligheter, litt marginer imot og litt upresise sistepasninger gjorde dog at det ikke ble noen mål.

Vi har uansett veldig mye å være stolte av, vi viser at vi har utviklet oss mye siden starten av sesongen og spiller tidvis fantastisk fin fotball.

Foto: Gunhild Lien