J16 NM: Hvem kan vi møte?

Nå er det selvsagt kanskje litt tidlig å se lenger enn det som skjer i den siste kampen på Kringsjå søndag i 2 mellomrunde i NM J16, før vårt noe slitte kunstgress blir sendt til de evige kunstgressmarker, men vi har likevel tatt en kikk rundt omkring i vårt langstrakte land.

Det er 16 lag som står igjeni NM J16, HVIS Lyn slår Skedsmo søndag, og hvis vi er en av de 16 lagene, så er det faktisk noe vihar klart 7 av 8 ganger (!) siden første gang det ble arrangert NM J16 i 2009. Kun i 2012 klarte vi det ikke - da var det en straffekonk i andre mellomrunde som gjorde at vi ikke ble blant de siste 16. Vi er mestvinnende i klassen, selv om vi røyk i første ordinære runde i fjor.

Men hvordan ser det ut i år? Følgende lag ser ut til å være klare;

Forus og Gausel fra Rogaland er et lag vi husker, Gneist fra Hordaland er også klare, og det skal vel spilles en kamp mellom Viking og Voss for å avklare den siste plassen fra Hordaland/Rogaland.

Fra sør gjenstår en runde, der er det vinnerne av Randesund - Urædd, Hønefoss - Teie, og Eik Tønsberg - Snøgg som går til første ordinære NM runde.

Fra Midt-Norge gjenstår det også en runde, der er det vinnerne av Herd - Tynset, Strindheim - Langfjorden og Molde - Utleira som kjemper om å bli klare.

I Nordland er det vinneren av Grand Bodø mot Håvik som går videre, lenger nord er det vinneren av Bossekop mot Tromsø.

I Sogn er Syril klar.

Fra vår region har Ottestad slått Gjelleråsen og er allerede klar. Ellers er det Ullensaker/Kisa - Øvrevoll Hosle, Kongsvinger - Bærums Verk Hauger og altså Lyn - Skedsmo, som kjemper om de tre andre plassene.

Men først og fremst gjelder det å slå Skedsmo søndag...