Full kontroll mot Bøler/RIL

Sterk seier til J15.2. Bilde fra en tidligere kamp.

Etter en strålende andreomgang sist mot Manglerud var det viktig for oss å ta med oss den selvtilliten inn i kampen mot Bøler. Vi var det mestscorende laget i divisjonen og slik vil vi også ha det.

Kampen startet forrykende og allerede etter to minutter ledet vi 2-0, begge scoret av Hedda Meland. Vi gikk rett i strupen på de med høyt press og vant ballen høyt i banen. Deretter kombinerte vi oss fint gjennom som resulterte i scoring. Etter fem minutter ledet vi 3-0 etter nydelig forarbeid fra Helene som resulterte i scoring fra Johanne. Vi fortsatte å kjøre kampen og kunne fort gått opp til 4-0 og 5-0. Veggspillet satt løst, pasningene var gode og bevegelsene kom når de skulle, som resulterte i feiende flott angrepsspill til tider.

Da skjedde det som typisk nok skjer i fotball, vi slapp inn et billig mål etter en liten konsentrasjonssvikt. Vi hadde sluppet oss ned et par hakk og dette resulterte i at Bøler kom mer med i kampen. 3-1 ble etterfulgt av 3-2, nok en gang på grunn av sløvhet bakover og det var på ny spenning i kampen. Etter en litt dårlig periode hevet vi oss igjen og presterte sjanse på sjanse. Erle som ble byttet inn puttet riktig så godt tre mål til før pause etter strålende angrepsspill. Dermed gikk vi til pause med en komfortabel 6-2 ledelse.

I andre omgang bestemte vi oss for å holde roen litt mer, holde ballen i laget og la motstanderlaget løpe i varmen. Til tider klarer vi dette veldig godt og selv om vi kun scorer ett mål i andre omgang ved Hedda Meland, så føler vi at vi kontrollerer hele kampen. Bakover skjerpet vi oss litt og vi var flinke til å holde ballen i laget når vi hadde den. Da sjansen bød seg fremover var vi derimot ikke nådige med motstanderen og satte opp tempo. Vi hadde muligheter nok til å score en del flere mål, men alt i alt må vi si oss veldig fornøyde med omgangen.

Kampen i dag viser også at vi har forbedret oss mye i løpet av sesongen og at vi har flere strenger å spille på. Nå er det kun én kamp igjen før ferien, hjemme mot KFUM, hvor vi alle er revansjesugne for tapet tidligere i vår.

Feiring fra en tidligere kamp.