Korsvoll - Lyn 2

Fra en tidligere kamp.

Fra en tidligere kamp.

 

Kamp mot Korsvoll 2/5

 

Jeg vil først beklage for at vi ikke har lagt ut kampraferat etter hver kamp. Det begynner å nærme seg eksamen for både meg og Alan, så kampreferater har falt litt ut. Dette vil imidlertid ta seg opp nå!

I går spilte vi kamp mot Korsvoll. Dette er alltid morsomme kamper, og de har mye å si for guttene. Det er glimrende rammer for en fin match. Før kampen fokuserer vi på kommunikasjon, intensitet og hvordan vi skal presse. Vi blir enige om å ligge dypt fra start. Når kampen er i gang har vi litt trøbbel innledningsvis, og slipper inn et tidlig mål. Korsvoll styrer matchen i starten, men vi kontrer inn et mål når Miro triller ballen rolig forbi deres keeper.

Etter målet blir vi litt utålmodige, og vil ha det neste målet. Korsvoll skårer to relativt kjappe mål, og ser ut til å ha relativt god kontroll på kampen. Etter at Korsvoll skårer 3-1, tar vi imidlertid over spillet. Vi tør å spille oss ut, og holder veldig bra på ballen. Vi spiller god fotball, og spiller oss til drøssevis av sjanser. I pausen blir vi enige om å fortsette på akkurat samme måte. Vi skal fortsette å prøve å spille oss ut, og fortsette å ligge lavt. Andre omgang er en av våre bedre. Dette er ikke bare på grunn av resultat. Andreomgangen er årsbeste defensivt, og hele laget jobber veldig bra hjem. Vi spiller oss til mange sjanser, de aller fleste av de etter at vi spiller oss bra frem. Gutta har en veldig bra intensitet, og korsvoll får kjørt seg i duellene.

Vi snur til slutt kampen og vinner 6-4. Mål fra Miro(*3?), Alfred, Halvor og Erik. Kampen var alt for engasjerende til at jeg klarer å huske hvem som skåret målene, så hvis jeg har bommet må dere rope ut! Kampen av jevn hele veien, og dette er glimrende trening fra gutta.

Dagens Høydepunkt: Lagarbeidet. Det var mange enkeltspillere som spiller en god kamp, men fremfor alt fremstår vi veldig bra som et lag. Vi kommuniserer ute på banen, og gutta justerer hverandre hvis noen posisjonerer seg litt feil. Veldig deilig å se for en trener!