Corner-spesialistene

Corner-spesialistene på vei tilbake etter nok et corner-mål i tidligere kamp.  Foto: Gunhild Lien

Corner er mål! I Lyns historie har dette oftest vært et utbrudd fra tribunen og ikke en beskrivelse av fakta. J15.1 er i ferd med å gjøre noe med dette. Onsdag kveld var det kamp mot serieleder Kolbotn på Kringsjå. Lyn tok en sterk 2-0 seier. Begge mål på cornere!

Den første corneren slår Nora vakkert inn i feltet. Der kommer det en horde med rød-hvite. Johanne får klokketreff og sender ballen direkte i mål. Hun er blitt en ekspert på timing av bevegelsen sin på våre cornere. 

Corner nummer to kommer fra Gabrielle. Igjen nydelig slått. Tribunen rekker så vidt å sukke over at ingen setter pannebrasken i ballen, før neste bølge av rød-hvite kommer og Maren sørger for 2-0 på et velplassert skudd. 

Cornerne våre er blitt et våpen! Fortsett med det.

Corneren kommer. Fokus: Den skal i mål! Bilde fra tidligere kamp.   Foto: Gunhild Lien

I denne kampen er det også verdt å trekke fram at keeper Ella er trygg og sikker. Hun holder nullen mot et godt lag, og har også stengene på sin side. Forsvarsrekka vår er rask. I denne kampen er det veldig mange gode eksempler på at spillere sikrer hverandre, og med mye fart i beina blir så godt som alle farligheter ryddet unna før motstanderen kommer i scoringsposisjon. Det er også på sin plass å trekke fram offensivt backspill. Det er en fryd å se, og det vitner om nye dimensjoner i vårt spill. 

På midtbanen har vi sterke duellspillere som virkelig står fram og tar tak i duellene. Det er uhyre viktig. Denne gangen trekker vi fram Nora, Johanne og Maren. Nora er som alltid tøff og et arbeidsjern uten like. Johanne rensker unna sikkert 20 hodedueller, vinner også dueller langs bakken og står fram i ankerrollen. Maren jobber knallhardt, utnytter sin hurtighet, setter igang pasningsspillet og scorer mål. 

Flanker og spisser jobber utrettelig og river og sliter i motstanderens forsvar. I denne kampen har vi enda litt å gå på offensivt, men vi møter tross alt også et godt forsvar som hadde sluppet inn klart færrest mål i vår avdeling (kun et halvt mål per omgang før de møtte oss), og ikke tapt en eneste kamp.

Gratulerer! Dette viser at dere er på nivå med de beste. Og dere har dessuten mer å gå på. 

Vi takker Kolbotn for kampen og ønsker lykke til videre i sesongen. Takk også til kampens gode dommer.