Lyn1 og Lyn2 kampene 22.05

 

Høybråten/Stovner 2 – Lyn 1   (1-2) 3-5
Målscorere: Sondre->Petterx2 -> Linus -> Selasi

Vi ble enige i garderoben at i dag skal vi vise hva som egentlig bor i dette laget her, vi skulle prate/spille hverandre gode samt trøkke til mye mer i duellene enn det vi har gjort i de siste kampene vi har spilt. Vi møter et godt og fysisk Høybråten/Stovner lag.

Vi endrer formasjonen vår, en ny formasjon som vi ikke har spilt noe særlig utenom de 7 som var med på Adidas kampen 1 dag før matchen mot Høybråten 2. Men faktisk så gikk det utrolig bra. Vi var flinke med skyve og presse ballfører enda mer. Stor skryt til kapteinen Emil som får med laget når det er motgang. Og Osmund står en god match for oss. 

Sondre åpner kampen med å teste keeperen fra 20 meter(?) som går rett inn, veldig fin relasjon han og Niko hadde ila. kampen også. Og i tillegg så får spissene mange gode gjennombruddspasninger fra Sondre og midtbanen men det er en god Høybråten stopper som tar de. 
Høybråten utligner 10 min senere, men Petter åpner målkontoen for sesongen ved å score sitt første mål for sesongen med et vakkert skudd! 1-2 Pause.

Pausen: Vi blir enige om at vi skal fortsette presset, vi skal krige og gjøre dette sammen som et lag. 

2omg. Vi gjør ting veldig bra og lar ikke Høybråten komme til noen mega sjanser utenom corner. Dessverre så straffer de oss på corner og like etterpå dødball. 3-2.   
Kapteinen Emil girer guttene opp, og spillerne tar tak sammen. 
Petter tester seg igjen, og får scoring igjen.
Lyn er på igjen, og Linus scorer for oss. Første mål for sesongen. Like etterpå er Selasi på og har noen fine fotarbeid der forsvaret ikke henger så godt med. Men skuddene treffer både stang og går rett forbi målstreken. 
Men ett av skuddene skyter han der keeperen gir retur og Selasi følger den og prikker inn målet. 3-5
Vi skaper mange gode sjanser både fra August og Kaos som kommer alene mot keeperen og får gode gjennombruddspasninger fra midten men en god Høybråten stopper tar de. 

BB: Laget, alle står på og yter sitt beste og vi har veldig fine med fin fotball vi spiller som er veldig moro å se på!  Offensivt og defensivt så er vi veldig gode.  

Vi blir å jobbe mer med duellspill/tøffhet denne uken. Vi blir bedre og bedre for hver kamp som går, veldig gøy å se. 
Søndag er det duket for stor oppgjør, da Vålerenga kommer til Kringsjå! 

 

 

Lyn 2 – Høybråten Stovner 1

3-2 (2-0)

I går var det duket for match mot Høybråten Stovner. Dette var en kamp jeg var spent på av flere årsaker. For det første gikk vi ut i en formasjon vi ikke har jobbet så mye med, nemlig 3-3-2. For det andre måtte vi rokkere litt om på noen posisjoner, ettersom vi noen skader i laget.

Før matchen blir vi enige om å ligge lavt og kompakt fra start, og slippe motstanderen til få sjanser. Dette lykkes vi bra med, selv om vi slipper de til mot slutten. Osmund står en enorm match, og rensker unna det aller meste som kommer. Vi var flinke på å sideforskyve i forsvaret, og frispillingen fungerte bedre enn den har gjort i tidligere kamper. Vi sliter litt med sideforskyvningen og posisjoneringen på midtbanen og i angrepet gjennom hele kampen. Dette er ganske naturlig, ettersom vi spiller på en litt annen måte nå enn i starten av sesongen. Vi skal jobbe videre med dette, og jeg håper å se fremgang allerede mot Vålerenga(!) på søndag.

Offensivt var det mye bra i dag. Erik skårer to flotte mål, og BA skårer også alene med keeper. Indreløperne skaper mange sjanser med å utfordre mann og være offensiv, og spissene jobbet bra sammen i lange perioder både offensivt og defensivt. Vi har blitt mye flinkere på å prøve å skyte enn vi var tidligere i sesongen. Dette gjelder spesielt Halvor, som plutselig har blitt bedre enn Neymar til å ta brassespark.

Denne uken kommer vi til å jobbe videre med taktiske valg og frispilling. Dette er vanskelige ting, men det er utrolig viktig å alltid bli bedre. Gutta jobber bra på trening og fremgangen er bra, men vi skal fortsatt jobbe hardt for å bli enda bedre.

I tillegg skal vi jobbe med dødballer denne uken. Så om det ikke er stort nok i seg selv å ta turen til Valle Hovin for å se Vålerenga spille mot lyn, så kan jeg også friste med noen helfrekke dødballtrekk.