Målkalas i OBOS

Feiring av storseier og bursdagsang for femmålsscorer  Foto: Gunhild Lien

J15.1 slo til med et målshow av de sjeldne da de søndag kveld gikk videre i OBOS-Cup på bekostning av Lambertseter. 

Maren med kontroll på midtbanen  Foto: Gunhild Lien

Lambertseter har flere gode resultater i serien. Blant annet uavgjort mot Bækkelaget, som vi tapte mot. Men i søndagens OBOS-Cup viste LYN-jentene mye av sitt potensiale, når de kommer riktig ut fra startblokkene og får ting til å flyte. 

Nora med kraft i tilslaget  Foto: Gunhild Lien

Høyt press, tøffhet i duellene, ballbesittende, rask teknisk fotball, forseringer en mot en og noen herlige skudd. Da blir det bra. Bursdagbarnet Gabrielle får æren av å starte og avslutte showet, og setter inn fem av 17 (!) mål. 

Det er klart at piffen går ut av motstander, men det er også en grunn til det. Når så mange av våre spillere melder seg på med lekre detaljer og godt spill, da er det først og fremst LYN-jentenes fortjeneste at det blir så mange mål til slutt. Og svært mange av målene er av det riktig vakre slaget. 1-17 ble sluttresultatet. Ni ulike målscorere er imponerende. Og uansett hvem som scorer så vinner vi som et lag. Veldig bra kamp av alle.

Jenny testet spissplassen og svarte med tre mål  Foto: Gunhild Lien

Dette var en skikkelig oppvisning. Fortsetter dere med gode treninger og full tenning i kamp så kan dette bli veldig moro utover i sesongen. Og som ikke dette var nok, så har vi spillere som ble hvilt for andre oppgaver. Nå venter serieleder Kolbotn på onsdag. Deretter reiser vi til Gjøvik for kamp mot Vind i Adidas Cup lørdag. 

Bølgen etter solid oppvisning  Foto: Gunhild Lien

Vi takker Lambertseter og en meget god dommer for kampen. 

Mål: Gabrielle (5), Jenny (3), Maria (2), Thea (2), Maren, Ida W, Synne, Johanne, Julie

Ella med stålkontroll bak   Alle foto: Gunhild Lien

Klikk på bildet under for flere blinkskudd.