J16 NM: Før kampen Askim-Lyn

Vi er kommet til første mellomrunde i J16 NM som går mellom Askim og Lyn søndag 22. Mai klokken 18. Det er første av to regionale runder før de nasjonale rundene kommer som leder opp til NM finale i Telenor Arena I November.

Lyn har i den lokale kvalifiseringen slått Asker (3-2) og Oppsal (17-1) og møter nå altså Askim på Askim kunstgress. I fjorårets J16 NM kom Askim også til første mellomrunde og tapte der for Skeid.

I år forventer vi tøff motstand da Askim sitt J19 lag består av mange 00- og 01-spillere og ligger helt i toppen av tabellen, kun slått av Kolbotn så langt. Lyn sitt J19 lag har ikke møtt Askim ennå, men det er tydelig at årets Askim har mange kvaliteter.

Det er derfor et godt forberedt og kamplystent Lyn-lag som legger turen østover på søndag. Troppen er sterk og trenere og spillere har tro på at dette blir en jevn og krevende fotballkamp. Da kan det også bli veldig god underholdning for publikum. Så selv om væmeldingen kanskje er helt optimal så håper vi mange tar turen til Askim og heier Lyn-jentene frem.

Som kjent så er det ikke noe som heter dårlig vær….

Så husk: Askim-Lyn, Askim kunstgress, søndag 22. mai kl. 18:00

Kampdetaljer og lagoppstilling kommer her:
https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=6593898

De andre kampene i denne mellomrunden er:

  • Bærum - Kongsvinger (1-5)
  • Gjelleråsen - Stabæk (2-0)
  • Brumunddal - ØHIL (2-3)
  • Skedsmo - Raufoss (3-2)
  • Vallset - Ullensaker/Kisa (2-4)
  • Holmen - Ottestad
  • Bærums Verk Hauger – Drøbak-Frogn (7-1)