Lyn 1 - Nordstrand

Foto: Snorre Burmo

Foto: Snorre Burmo

Lyn 1 - Nordstrand 1-2 (0-2) 
1 omg; Vi åpner greit, presser de høyt og gjør mye bra. Men vi er litt redde til å trøkke til i duellene, og blir stresset da de kommer med 6 stk på midten og skal i angrep. Vi skaper unødvendig rom der de scorer det første målet.
Vi fortsetter å presse de, og gjør ting enkle men vi spiller ned istedet for å vende opp mot målet.  Nordstrand scorer etterhvert mål nr 2 da de får et offside mål.

I pausen; vi blir enige om å endre formasjonen, samt at vi blir enige om å gi 110% siste omgangen, gjøre ting enkelt og tørre å ta disse duellene og krige som bare det!

2 omgang; Vi åpner bra og kommer til endel sjanser ila. kampen som jeg var sikker på skulle gå inn både 3-4-5 ganger men de hadde gode forsvarere som klarte å klarere bort ballen fra å trille inn i mål. 
Vi spiller godt i 2 omgang og kriger instinktet er der og vi er veldig på! Presser Nordstrand slik at de blir stresset og gjør mange feil noe August utnytter og scorer

Vi er nære flere ganger til å utligne.

Alt i alt; God kamp, der jeg syntes vi fortjente poeng. Vi utvikler oss mer og mer for hver kamp vi spiller! Godt jobbet Idag, vi skal ta med oss 2 omgangen videre og bygge videre på spillet vårt til neste kamp. 

Foto: Snorre Burmo

Foto: Snorre Burmo

Foto: Snorre Burmo

Foto: Snorre Burmo