Oppsal - Lyn 1

Fra en tidligere kamp. Foto: Snorre Burmo

Fra en tidligere kamp. Foto: Snorre Burmo

Oppsal - Lyn 1 (1-0) 1-2

Da er vi tilbake fra den sene kampen vi hadde ved Trasop kunstgressbane. Kampen startet 20:15.

Vi blir enige før kampen at vi må gå 100% i duellene, samt at midtbanen må presse ballfører mye mer enn mot Skeid kampen. + at vi har ikke råd til at vi skal miste ballen på midten også bare "gå" etter.

1 omg: Vi så litt hvordan Oppsal laget var før vi bestemte om vi skulle ta lav/høy press. De sto høyt og presset høy. Vi gjør mye godt i 1 omgangen ved at vi spiller hverandre gode og vi orienterer oss mye. Lyn tar enkle pasninger og gjør ting enkelt og riktig. Begge lag kommer til sine sjanser her og der. 5 min før slutt så scorer Oppsal på lang passning over midtbanen og forsvarsspillerne, der vi ikke var så forberedt på. De scorer 1-0. Og det var egt det som skjedde i 1 omgangen.

Vi blir enige i pausen om at vi må gjøre ting mye lettere for oss selve, enklere valg og tørre å skyte på keeperen. Fortsette å prate hverandre gode og spille hverandre gode. Vi bestemmer samtidig om at vi skal gå med høyt press.  Som jeg sa til spillerne i pausen: Vi fortjener ikke å ligge under slik vi har spilt.

2 omg: Vi åpner kampen veldig bra, og presser Oppsal veldig mye slik at de gjør endel feil. Vi hadde endel sjanser på mål blant annet Petter som lobbet over keeperen og mål, Selasi som skøyt fra siden der ballen triller langs målstreken. August som hadde to-tre gode skuddforsøk. Vi hadde store sjanser, men den satt 20 min før slutt da Petter`s corner skrues inn i mål.
Like før slutt så kommer Håkon med elegant fotarbeid langs siden og legger 45 ut til Selasi som lader skuddfoten. (Minner meg om samme mål som mot Bøler) Kampen kunne fort endt andre veien. Kaurin hadde en matchvinner redning på slutten da Oppsal`s spiss kom alene mot Kaurin. Kaurin kom ut og gjorde seg stor!

Alt i alt: God kamp, der vi virkelig snur kampen fortjent! Vi har mye ballbesittelse og flere fine kombinasjoner mellom alle ledd. Vi spiller den fotballen vi vil spille, og jeg ekstremt glad at vi ikke depper i pausen pga vi lå under 1-0. Den viljen til å krige og stå på i 2 omgangen var veldig bra, noe vi lærte fra Skeid kampen at det er noe vi må gjøre. Men vi må jobbe mer med duellspill. 1 og 2 ballen. Dette er noe vi sleit med idag, men det skal vi jobbe med. Samtidig er det godt å se at det vi har jobbet med denne uken som orientering og gode pasningvalg fungerer. Vi må itillegg bli enda mer effektivere foran mål. Men dette skal også jobbes med. 

 

Godt å se at Petter er tilbake fra 1 mnd skade. Debuten hans idag i serien(?) :) 

 

Vi tar fri 16 mai! Vi trener vanlig 18 mai.
Det er ikke ulovlig med løkkefotball/egentrening søndag/mandag/tirsdag :)