Mye bra mot Bærum

Alle foto: Gunhild Lien

J15.1 viste mye bra da Bærum ble slått 4-1 onsdag kveld. Mye ballbesittelse, fine mål og flere lekre enkeltprestasjoner. Like fullt har vi stadig noe å gå på når det kommer til effektivitet foran mål. Vi bør fortsatt jobbe med å luke bort enkle feilpasninger (som nesten alltid skyldes for lite kraft og/eller mangel på vinkling av pasningene) og vi kan jobbe mot høyere balltempo i større deler av kampen. Når det er sagt, så er vi et veldig spillende lag. Vi stiller høye krav til spillet vårt, og da vil det alltid være ting å jobbe med. Vi er et godt lag som ønsker å bli enda bedre.  

Nora ledet an i første omgang

Lyn-jentene startet kampen med god kontroll. Vi har ballen i laget mesteparten av tida og ingenting tyder på annet enn en scoring til hjemmelaget. Derfor er det veldig mot spillets gang når vi gir fra oss ballen på egen halvdel og Bærum smeller ballen i mål. Etter det har vi en litt dårlig periode, men da viser Nora hva som skal til. Hun kriger inn utlikningen, for deretter å snu kampen i vår favør like før pause med et knallhardt skudd. Strålende gjort og 2-1 til pause. Begge mål av Nora.

I andre omgang utgjør Jenny og Gabrielle en sterk duo på vår høyreside

I andre omgang bedrer spillet seg. De gode periodene blir lengre. Jenny og Gabrielle kombinerer fint på høyre kant, noe som ender med at Jenny spiller fri Gabrielle som plasserer ballen sikkert nede ved stolperota. 3-1 til oss. 

Ikke høyest i hodeduellene, men fin scoring nede i hjørnet fra Gabrielle

Jenny er også nest sist på vår fjerde scoring. Hun kunne skutt selv, men finner Iben i en enda bedre posisjon. Iben scorer også sikkert nede til side for keeper. Nok en fin og kontrollert avslutning. 

Iben setter punktum med en vakker scoring: 4-1

Godt jobba jenter! Onsdag venter bortekamp mot Grei. 
Klikk på bildet under for flere blinkskudd.