Sterk seriestart

Fotograf: Gunhild Lien

Lyn J15.2 møtte Bøler/RIL på Kringsjå i sin første seriekamp torsdag 7. april. Regnet høljet ned i timer før og etter kampstart og det ble dermed en kald affære for både spillere, foreldre og trenere. Lyn 2 har vunnet sine to treningskamper henholdsvis 6-0 og 6-1, i fraværet av de eminente trenerne Jørgen Reikerås og Martin Sandberg var det derfor knyttet stor spenning til om det fine spillet ble tatt med inn i serien.

Kampen startet godt for et Lyn-lag som la press på Bøler/RIL tidlig i kampen. Det meste av spillet foregikk inne på Bøler/RILs banehalvdel og det var derfor til stor forundring fra tilskuerne at det midtveis i omgangen stod 0-1 etter en kontring. Lyn-jentene kjempet seg tilbake før pause og fikk en fortjent utligning ved Iben Kvisle like før pause.

I pausen ble det fokusert på at aggressiviteten i presset måtte opp noen hakk, samt at det måtte bearbeides bedre med ball.

Andreomgangen startet bra for Lyn, med gode bevegelser foran ballfører og man skapte mange fine situasjoner som resulterte i gode skuddmuligheter og drøssevis med cornere. 10 minutter ut i andreomgangen, etter tre baller i treverket, tar Lyn en meget fortjent ledelse etter en godt plassert avslutning av Nora Moghaddam. Jentene fortsetter i samme sporet etter målet og et aggressivt høyt press av jentene gjør at Erle Hauge gjenvinner ballen på 16-meteren, drar seg forbi en jente og setter ballen iskaldt ned i hjørnet alene med keeper og stillingen er 3-1. Jentene fortsetter å presse på, men til tross for mange skudd mot mål og like utenfor, står stillingen seg ut kampen. Kalde og slitne spillere, tar nok med seg en god dose selvtillit etter en godt gjennomført kamp og tilhørende resultat.

All honnør til Hedda Finstad og Iben Kvisle som var glitrende keepere i hver sin omgang.

Laget: Maria Haslund, Hannah Røssberg, Selma Tveten, Fanny Kvalheim, Klara Moltu, Stine Pedersen, Hedda Meland, Hanne Fahre, Nora Frost, Maren Andresen, Hedda Finstad, Nora Moghaddam, Iben Kvisle, Erle Hauge.